Коледа е утре и вероятно ще се подготвяте за него

...
Коледа е утре и вероятно ще се подготвяте за него
Коментари Харесай

Имате 20/20 виждане, ако можете да намерите Дядо Коледа, който се крие в сложна празнична главоблъсканица

Коледа е на следващия ден и евентуално ще се подготвяте за него – само че постоянно има място за празнична главоблъсканица, с цел да получите бръмчене на зъбни колела.

Важно е да поддържате мозъка си деен по време на празничния интервал, защото има възможност да седите на дивана през по-голямата част от огромния ден, без да вършиме безусловно нищо - и ние не ви упрекваме. Всички обичаме малко невъздържание понякога. Motorpoint сътвори тази умопомрачителна главоблъсканица, изпълнена с празнично въодушевление, и всичко, което би трябвало да извършите, е да намерите къде се крие Дядо Коледа, което звучи просто - само че той е прикрит необикновено добре. Сложният дизайн включва стотици коли, които се прибират за Коледа дружно с други сезонни продукти, в това число коледни елхи, дарове и един Дядо Коледа - само че можете ли да намерите неговото укритие?

Ако ви е мъчно да намерите Дядо Коледа измежду трафика, не сте сами, защото единствено 9% от хората могат да победят тази главоблъсканица за по-малко от 17 секу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР