Колата на първата официална българска звезда във филмите за възрастни

...
Колата на първата официална българска звезда във филмите за възрастни
Коментари Харесай

Атентат срещу звездата на розовите филми Диана Габровска?

Колата на първата публична българска звезда във филмите за възрастни сервира на съдбовен завой по същия маршрут, на който става гърмежът против джипа на към този момент някогашния основен прокурор Иван Гешев. Локацията е идентична, а завоят е чудесно прочут на водачите, които минават по шосето.

научи, че колата на Габровска се е движела постепенно, само че на завоя изведнъж сервира. Диана пробва да овладее возилото, което навлиза в насрещното платно и обстановката става взривоопасна.

В същото време против Габровска се движи различен автомобил, лидерът на който съумява да види случая и да спре, преди двете коли да се сблъскат. Като по знамение се разминава без вреди, а бетонно колче стопира колата на Диана Габровска и тя единствено леко се одрасква в мантинелата, без да полети по стръмнината надолу.

На място стопира както водачът на колата, идваща по своя път от насрещното придвижване, по този начин и още няколко автомобила. Водачите оказват помощ на Диана и всичко завършва бързо.

Габровска е уплашена двойно повече, защото в никакъв случай до момента не е претърпявала случай, а на задната седалка се вози огромният й наследник Антоний. Двамата са тръгнали за футболен шампионат, каквито е имало и преди, като майката познава чудесно маршрута.

Защо и по какъв начин се случва това поднасяне с лека скорост по пътя за Самоков остава мистерия. " България Днес " съумя да се свърже с порноактрисата, която основава същински взрив със своите ленти в най-голямата порнокомпания в прилежаща Гърция sugarbabes.tv за информация " от извора ".

" Направо виждах по какъв начин се блъскам в отсрещната кола и мантинелата , само че съумях някак си да спра. Разтреперих се, само че трябваше да запазя хладнокръвие, тъй като Тони седеше на задната седалка. Коланите ни избавиха, и двамата бяхме поставили ", сподели Диана пред вестника.

" Докато пътувахме, обяснявах на Тони какъв брой ми е писнало към този момент от този сектор, непрекъснато пътувам с децата за мачове. Много е противен и с остри завои. Всеки път го гледах този завой и си споделях - гледай по какъв начин не са взимали завоя други водачи и по какъв начин са се удряли. Накрая го направих и аз ", споделя Габровска.

И добавя: " Господ си е бил с нас! Едно колче спря колата да се забием съществено в мантинелата. После заведох Тони в черква да възпламени свещ, а отецът ни прочете благодарствена молитва. Разказа ни по какъв начин Господ е излекувал 10 прокажени и от тях един се е върнал да благодари ".

Оказва се, че влажен пясък е бил насложен на завоя. Очевидци споделят, че това може и да не е инцидентно, а да е нов способ за образуване на атентати без съществуване на бомби и гърмежи, както беше в тази ситуация с Гешев. Още повече че същото място на деяние предизвика още повече размислите и съмненията в съзнателно пъклено дело.

Всичко това идва на фона на последната девета лента с присъединяване на нашата порнокралица. Тя е порновариант на хитовия филм " Бързи и гневни " и провокира същински възторг в южната съседка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР