Колата на Мис Плеймейт 2011 Меги Колева е била открадната

...
Колата на Мис Плеймейт 2011 Меги Колева е била открадната
Коментари Харесай

Известна плеймейтка преживя ужасен кошмар! Осъмна без...

Колата на Мис Плеймейт 2011 Меги Колева е била открадната преди дни. Това се оплака самата силиконова хубавица. Малкият й персонален автомобил марка „ Форд “ е бил отмъкнат от столичния квартал „ Люлин 7 “, до момента в който девойката добродушно е спяла у дома. На сутринта тя потърсила возилото си на паркинга, само че с смут открила, че липсва. В първите моменти Меги не знаела по какъв начин да реагира и безусловно изпаднала в ступор, тъй като сходно нещо й се случвало за пръв път в живота.
Тя почнала да звъни телефони и да търси подпомагане, като хората към нея я посъветвали незабавно да подаде сигнали в полицията и оттова да стартират търсене на транспортното средство.

„ Отличителни белези – стоманени джанти без тасове и одрана отдясно задна ризница. Всякаква информация за местонахождението на колата ще бъде извънредно потребна. Благодаря авансово! “, написа Колева в персоналния си профил във фейсбук и прикани всеки, който разполага с информация, да й я даде, с цел да открие допустимо най-скоро колата си.

Интересно е, че колата е от невисок клас и коства единствено няколко хилядарки, до момента в който обичайно плеймейтките се свързват със скъпарски джипове. През последните години тя избра да изчезне от общественото пространство и се отдаде на пътувания по целия свят, написа „ България през днешния ден “.

Нейни фотоси отпреди два месеца свидетелстват, че визията на плеймейтката тотално се е трансформирала от времената, когато стана плеймейтка №1 на републиката. Силиконката съществено е напълняла и гони 80-те кг. Тя тотално се е запуснала – има огромно коремче, месата по едрите й ръце висят, а лицето й е станало кръгло и бузесто. Интернет консуматори разясниха, че с сходен външен тип Меги няма никакъв късмет да стигне даже до предварителните кръгове на „ Мис Плеймейт “. Тя нямала никакво желание да отслабва и сладко похапвала, като не се лишавала от храните, които й носят наслаждение. Това продължава да се отразява на фигурата й и нищо чудно някой ден да удари 100 кг, предвидиха нейни отколешни фенове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР