Колата на Apple, която към момента наричаме Apple Car или

...
Колата на Apple, която към момента наричаме Apple Car или
Коментари Харесай

Ето как може да изглежда колата на Apple

Колата на Apple, която все още назоваваме Apple Car или Project Titan, най-вероятно ще се появи през 2025 година и сигурно един от най-вълнуващите въпроси е по какъв начин тъкмо ще наподобява тя.
 Apple Car - колата идва през 2025 година без волан и педали
Apple Car идва през 2025 година без волан и педали

Apple “настъпва газта ”

Слуховете към електрическия автомобил са доста повече, в сравнение с действителните обстоятелства, само че на база изтекли досега патенти можем да придобием най-малко бегла визия за дизайнерските решения на Apple.

Именно по ентусиазъм от патентни документи английската компания Vanarama е основала няколко цифрово генерирани изображения, които, признаваме, будят смесени страсти у нас.

Един от по-достоверните детайли в тях, за който към този момент чухме от няколко места, е огромният, централно ситуиран в купето iPad, заобиколен от въртящи се седалки.
 Снимка 556913

Както към този момент знаем, концепцията на Apple е колата да е изцяло самостоятелна, тъй че пасажерите да могат да взаимодействат един с различен свободно и да се забавляват с екстрите в колата.
 Снимка 556912

Освен таблета, мултимедията се добавя и от голям централен екран, разпрострян се от едната до другата страна на колата, където нормално сме привикнали да има жабки, отвори за въздух и така нататък
 Снимка 556914

Стъкленият таван, методът на отваряне на вратите и светещите капачки на джантите несъмнено придават на возилото футуристичен образ.
 Снимка 556911

Цялостната външна визия обаче наподобява по-ретро, в сравнение с бихме очаквали, а купето - прекомерно плътно.
 Минг-Чи Куо и с какво Apple възнамерява да замести iPhone след 10 години
Защо на iPhone му остават единствено 10 години

Смартфонът си отива, идва метавселената

Изображенията на Vanarama въпреки всичко са малко или доста изстрел в мъглата, като чакаме в интервала до 2025 година да виждаме от ден на ден и по-смели цифрово основани изображения на Apple Car.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР