Колаж Булфото, пиксабейТревогите около бременността и раждането са тема, изписана

...
Колаж Булфото, пиксабейТревогите около бременността и раждането са тема, изписана
Коментари Харесай

Жена отиде на пожар в родилното, мислейки погрешка, че са й изтекли водите

Колаж Булфото, пиксабей

Тревогите към бременността и раждането са тематика, изписана в хиляди книги и публикации.

Не един и два са куриозните случаи, които съпътстват този миг от живота.

Една жена описа какъв позор е изпитала отивайки в родилното, тъй като се оказало не това, което си мислела.

" В оня безоблачен септемврийски ден отидох до магазина за сладолед. И внезапно усетих по какъв начин по краката ми се стича вода. Огледах се и незабавно забелязах мокрите петна по панталона си. Първото нещо, за което си помислих в оня миг, беше: Боже, аз раждам! ", стартира описа си тя, предава " Жената Блиц ".

" Прибрах се по най-бързия метод до у дома и започнах да си групирам багажа. Тъй като към този момент бях чела и гледала много неща за раждането, знаех, че в множеството случаи от приключването на водите до първите контракции има няколко часа, не бях обезпокоена. 

Багажът ми беше съвсем подготвен. Липсваха ми единствено няколко неща и по тази причина още веднъж отидох до магазина.

След като се прибрах, се изкъпах, изчаках косата ми да изсъхне и тъй като се усещах доста добре и към момента нямах контракции, взех решение да отида пешком до болничното заведение, която, за благополучие, беше на 20-ина минути вървене пешком.  

В родилния дом ме одобриха много бързо. Лекарят и акушерката започнаха да ме преглеждат и даже малко ме посмъмриха, че не съм пристигнала незабавно, откакто водите ми са изтекли. 

" Нищо не разбирам, тук не можем да приказваме за никаква родова активност, шийката на матката е компактно затворена ", сподели заинтригуван лекарят. След това ми направи тест благодарение на специфична пръчка и откри, че околоплодните води не са изтичали. 

Заведоха ме в стая и ме включиха към уред. Лежа си аз на леглото, чувам по какъв начин бие сърчицето на моето бебче и стартирам да си мисля: Как по този начин не са ми изтекли водите, като целият ми панталон беше мокър? Течеше на всички места, само че... Защо панталонът и тениската ми бяха мокри единствено откъм гърба?

След като проучих доста деликатно всичко, ми светна - очевидно не съм затворила добре бутилката с вода, която постоянно нося в раницата си, и тя се е разляла! 

Почувствах се като цялостен глупак! Беше ми доста неловко, само че трябваше да споделя умозаключението си с акушерката.

 

Когато разбра какво може да се е случило, тя стартира да се смее. " Разсъжденията ти са дали резултат, само че доста късно. Ще ти се наложи да останеш в болничното заведение до на следващия ден, с цел да ти създадат ултразвук ", сподели тя. 

Видеозонът сподели, че всичко с бебчо е наред и ме пуснаха да се прибера. 

" Е, имахте подготвително посещаване в болничното заведение ", сподели с усмивка докторът на потегляне.

Трябва да призная, че целият личен състав реагира с схващане на случая ми.

 

Получих отличен опит, към този момент съм наясно какво тъкмо би трябвало да имам в багажа си, чух по какъв начин протича раждането, разговарях с другите майки и когато пристигнаха същинските контракции, отидох в болничното заведение допустимо най-спокойна ", написа в умозаключение младата майка. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР