Ники Кънчев се завърна като водещ на Стани богат през

...
Ники Кънчев се завърна като водещ на Стани богат през
Коментари Харесай

Ники Кънчев изкара акъла на участничка в Стани богат за 100 лева

Ники Кънчев се завърна като водещ на " Стани богат " през този сезон, а държанието му постоянно провокира мнения в фенове и последователи  на страницата на предаването във фейсбук. Журналистът доста пъти се майтапи с участниците или пък ги подвежда при оповестяването на правилния отговор, откакто те към този момент са маркирали своето съмнение.

Именно такава обстановка се разигра и в тазвечершния епизод. Срещу него на стола на благосъстоянието седна Мария Йосифова, която е специалист в администрацията на Министерство на вътрешните работи.

Още на първия въпрос Кънчев прояви своето възприятие за комизъм. " Кое е нормална част от дрескода на футболните почитатели? " - смокинг, шал, гащеризон или ботуши, я попита той. " Щеше да е забавно да са със смокинги, само че няма по какъв начин да играят на терена. Така че тук правилен отговор е " Шалове ", отговори дамата.



" Футболните почитатели не играят на терена, те играят на трибуните. Край, завърши присъединяване ви... С правилен отговор продължавате обаче ", пошегува се водещият, а дамата, която съществено се стресира от първите му думи, си отдъхна и се усмихна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР