Колаж БНТ, БулфотоМинистърът на културата отправи яростни критики към БНТ

...
Колаж БНТ, БулфотоМинистърът на културата отправи яростни критики към БНТ
Коментари Харесай

Министър Минеков: БНТ извърши тежко нарушение, Кошлуков вече е за оставка

Колаж Българска национална телевизия, Булфото

Министърът на културата насочи гневни рецензии към Българска национална телевизия и шефа на малкия екран Емил Кошлуков.  " Ще бъде нужно малко време, само че всичко ще бъде тествано. Нещата не са единствено корупция. Бедата е, когато се краде, когато задачата е да се открадне. Това носи вреди, които не са единствено във финансов еквивалент. Това носи съсипия ". Това съобщи проф. Велислав Минеков.

Той бе посетител на " Алтернативата " по TV 1 точно на 24 май, съобщи 

" Когато виждате пред очите си едно закононарушение, когато крещите, че това е закононарушение, това реваншизъм ли е или желаете правото. Престъпникът би трябвало да си получи заслуженото ", безапелационен е той.

" Отразяването на празника е скандално. Имам възприятието, че  медии те не престават да работят по метода, по който са работели през предходните години на ръководство. Аз ще стартира да задавам неуместни към  медии те и  Съвет за електронни медии  и ще го върша на драго сърце. Ще желая инспекции, в това число за загадъчното заглушаване на  БНР . Там имаше неща, които бяха прикрити. Националното радио и телевизия са част от системите за национална сигурност. Изключително е абсурден казусът от събота, когато три от водещите малките екрани прекъснаха програмата си поради някакъв си  брифинг Българска национална телевизия  извършиха тежко  нарушаване  и желая да се разбере дали е закононарушение. Ще изпратя писмо до  Съвет за електронни медии  и ще упорствам за отговори. Ако Кошлуков не ми отговори, ще упорствам за неговата оставка. А той към този момент си е за оставка ", добави още културният министър, написа dunavmost.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР