Колаж Беновска, Ютуб, Телевизия 7/8Въпросът с Кирил Петков и Димитър

...
Колаж Беновска, Ютуб, Телевизия 7/8Въпросът с Кирил Петков и Димитър
Коментари Харесай

Крум Савов: Как така Беновска, която защитаваше 12-годишното господство на ГЕРБ, се появи на темите за добросъседство в Скопие?

Колаж Беновска, Ютуб, Телевизия 7/8

Въпросът с Кирил Петков и Димитър Ковачевски, значимите хора в България и Северна Македония, аз ще погледна през призмата и ъгъла на това, че на взаимната конференция, дадена от двамата министър председатели след края на срещата им в Скопие, е участвала обичаната на цялото журналистическо общество Илиана Беновска.

С тези думи Крум Савов откри днешното си предаване по Телевизия 7/8.

Всеки публицист има право да бъде там, където се случват събитията, само че едно от най-великите остриета в медийната кохорта, защитаваща досегашния министър председател и 12-годишното владичество на ГЕРБ, като по какъв начин по този начин се появи на тематиките добросъседство, с което ще се мери в действителни резултати, както съобщи министър председателят Петков след края на срещата с публицисти. Въпросите са част от формалната делегация ли е била тя, на лични разходи ли е, по този начин ли се прави смяната, и в случай че в действителност си е командирована от личните медии, които обслужва, дали спонсорите не са същите. Но от тези въпроси си остават последици да ги доизясним, добави във връзка Беновска водещият Крум Савов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР