Кола изхвърча от пътя и се приземи в двора на

...
Кола изхвърча от пътя и се приземи в двора на
Коментари Харесай

Кола изхвърча от пътя и се приземи в двора на къща в Пловдив

Кола изхвърча от пътя и се приземи в двора на къща в Пловдив, заяви в обществените мрежи дамата, която живее в парцела. Инцидентът е станал в центъра на града до Бунарджика.

На фрагменти от камера се вижда, че водачът се пробва да прави маневра на заден ход, само че внезапно подава доста газ и колата изхвърча. Катастрофата се е разминала без жертви.

„ Идвам и виждам, че има приземена кола и няма хора в нея. Комшията ги е изкарал ”, споделя пред Нова тв Найден Рахнев, притежател на парцела.

Колата била взета чартърен от американски жител, с азиатски черти.

Цветан Горунски, който е подал сигнал на 112, допуска, че навигацията е заблудила туристите.

„ Бяха двама вътре, видях колата по какъв начин виси. Хубаво, че бяха с колани. Свалих ги. Обадих се на 112 – нищо не направиха. Обадих се на Второ районно и пристигнаха служителите на реда, пристигна и гражданска отбрана ”, изяснява очевидецът на случая.

Хората, живеещи в региона, упорстват за обезопасяване на пътя и построяването на ограда, с цел да се предотвратят сходни произшествия.

Автомобилът е изтеглен с 2 камиона, с лебедки.

„ Нужно е още малко укрепване на знаците, които указват, че улицата е без излаз. Според мен би трябвало една подпорна стена и мантинела, тогава няма да има проблеми. Може да се стартира още тази седмица с работата по подпорната стена ”, счита Георги Стоилов, шеф на Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза ” - Пловдив.

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР