Кокосовото масло съдържа много нездравословни наситени мастни киселини, които са

...
Кокосовото масло съдържа много нездравословни наситени мастни киселини, които са
Коментари Харесай

Постоянно Се Тъпчем С Него, Но Последните Проучвания Са Категорични: Това Си Е Чиста Отрова!

Кокосовото масло съдържа доста нездравословни наситени мастни киселини, които са извънредно нездравословни за организма. Според доктор Майлс даже маста е по-полезна за консумация от кокосовото масло.

Досега се твърдеше, че кокосовото масло е доста потребно. То даже е причислявано към така наречен „ суперхрани “. Твърдението на доктор Карин Майлс изцяло опонира на общоприетото разбиране, че то е измежду най-полезните храни и може да се употребява като съставна част за приготвянето на всевъзможни ястия.

Миналата година даже от Американската асоциация за сърдечно здраве коригираха насоките си за наситените мастни киселини, каквито има в кокосовото масло, като предложиха те да бъдат сменени с ненаситени, пишат от dariknews.bg.

Кокосовото масло не е измежду най-подходящите масла за консумация. Но то има извънредно удобно въздействие върху кожата ни при външна приложимост. Кокосовото масло е доста потребно за разнообразни козметични процедури. То работи доста положително на косата, за навлажняване на кожата, за възпрепятстването на стареенето й образуването на бръчки поради антиоксидантните си свойства.

Кокосовото масло е отлично за приложимост вместо крем за околоочен силует. Може да се употребява вместо крем за лице или като лосион за тяло. То хидратира кожата в дълбочина и подтиква производството на колаген, по тази причина е уместно в битката със стриите, даже и по време на бременност.

Докато мненията за питателните качества на кокосовото масло се разминават, то тези за неговите изгоди в козметичната промишленост изцяло се припокриват.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР