Коко Каменаров беснее по булевардите на София с чисто нов

...
Коко Каменаров беснее по булевардите на София с чисто нов
Коментари Харесай

Бившият шеф на БНТ хвърля фасове през прозореца и засича по кръстовищата в София с новия си мерцедес GLE


Коко Каменаров беснее по булевардите на София с чисто нов джип мерцедес GLE 350 coupe diesel за 200 000 лв..
Джигитското държание на някогашния началник на Българска национална телевизия разкри пред Lupa.bg свидетел на автовандалството. „ Видях някакъв вид в задръстването до мен да си мята фаса през прозореца и побеснях. Свалих страничния прозорец и тъкмо да подвигна див скандал, виждам, че насреща се пули Коко Каменаров. Тъкмо да му направя забележка с малко по-цивилизован звук и опашката потегли. Като същински джигит Коко потегли със свистене на гуми, аз обаче се окуражих и потеглих след него”, обрисува обстановката нашият четец.

Любопитният столичанин траял няколко километра в софийския трафик компактно зад мъжа на Радина Червенова. „ През това време повярвалият си, че е играч от Формула 1 публицист на няколко пъти направи супер рисковани маневри, като засичаше останалите участници в придвижването и минаваше на мрачно жълто”, ядосва се очевидецът на каскадите. „ За страдание, Коко се появи като безконтролен водач тъкмо в самото сърце на София, където придвижването е прекомерно натоварено за такива осъществявания. За благополучие магариите му се разминаха без инциденти”, призна източникът ни.

Проверка на Lupa.bg сподели, че новият джип на екс началника на националната телевизия коства 80 000 евро без екстрите при формалния дилър на марката. С прибавянето на няколко капризи „ расовият германец” надминава 200 000 лв..

Ако се откри втора употреба от страни като Германия или Швейцария, където грижите за колите са пословични, колата може да се купи за двойно по-малка сума – към 100 хиляди лв..

Източник: Lupa.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР