Кожата около очите е тънка, чувствителна и почти лишена от

...
Кожата около очите е тънка, чувствителна и почти лишена от
Коментари Харесай

Премахенте бръчките около очите с един замах

Кожата към очите е тънка, сензитивна и съвсем лишена от мастни жлези. Затова първите бръчки, които се появяват по лицето, са край очите. Препоръчително е да полагате постоянни грижи за околоочния силует, с цел да не изглеждате по-стара в сравнение с сте в реалност.
Започнете с нежно разчистване и премахване на грима
За разчистване на кожата на лицето, в това число към очите, се предлага да употребявате пречистена вода със стайна температура. Ако кожата ви е мазна, използвайте мек гел или почистващ препарат за лице. В процеса се пробвайте да не отваряте очите си, тъй че продуктът да не попадне в тях. Може да се появи раздразнение, зачервяване на лигавиците, сълзене. Изплакнете почистващия препарат с щедро количество течаща вода.
За събаряне на грима, използвайте козметично мляко, хидрофилно масло, мицеларна вода с масла.
Правила за събаряне на грима:
1. Сложете малко мляко или мицеларна вода върху чист памучен тампон.
2. Притиснете тампона с продукта към очите си и го оставете по този начин за 30-40 секунди. Не търкайте кожата си, не „ изстъргвайте “ спиралата от очите си. Гримът би трябвало да се разтвори.
3. За водоустойчив грим повторете операцията с памучния тампон няколко пъти.
4. След премахване на грима, измийте с топла вода или почистващ препарат.
5. Избършете водата с забрадка за лице или хартиени кърпи за еднократна приложимост.
6. Тонизирайте кожата и нанесете овлажняващ крем върху лицето и към очите.
Разтягайки кожата си и сваляйки грима си всеки ден, година след година, вие допринасяте за появяването на патешки крайник.

Използвайте овлажнител
Всеки ден, заран и вечер би трябвало да се нанася овлажнител за околоочния силует. Той би трябвало да бъде определен, поради казуса, който би трябвало да бъде решен. Може да се отървете от тъмните кръгове, да хидратирате, да подхраните, да търсите лифтинг резултат.
Обикновеният овлажнител за лице не е ефикасен, тъй като е предопределен за по-стегната кожа. Например, на бузите е 6-7 пъти по-стегната, в сравнение с под очите. Кремът за очи е приспособен за тънка и сензитивна кожа, склонна към изсушаване поради неналичието на мастни жлези.
Правила за потребление на крема за околоочния силует:
1. Нанесете крем с потупвания в напълно гальовен пласт. Излишъкът може да попадне върху лигавицата на очите и да аргументи торбички под очите. Преди да употребявате крема, измийте ръцете си със сапун или вода или използвайте дезинфектант. Те би трябвало да са чисти.
2. Нанесете крема под веждите и под очите по ръба на скулите, отстъпвайки от линията на миглите. Когато мигате, кремът ще се преразпредели в малко количество по контура на очите и това ще бъде задоволително. Отгоре се насочете от носа към слепоочията, изпод - от слепоочията към носа.
3. Първо - крем, по-късно - декор дьо загар.
Уверете се, че овлажнителят се е всмукнал изцяло, преди да нанесете декор дьо загар.
 10 суперхрани - оръжие в битката с бръчките 10 суперхрани - оръжие в битката с бръчките
За да удължите младостта на кожата си, би трябвало постоянно и вярно да се грижите за нея - това е аксиома. Но също по този начин е належащо да се...
След 25 години използвайте лепенки
Пластирите са спомагателна експресна грижа за околоочния силует. Можете да ги употребявате 2-3 пъти седмично, започвайки от 25-годишна възраст. Ако се нуждаете от кумулативен резултат – използвайте ги всеки ден. Ефектът зависи от дейните съставки, с които пластирите са импрегнирани.
Правила за потребление на лепенки:
1. Почистете кожата и тонизирайте;
2. Масажирайте леко околоочния силует, с цел да подобрите микроциркулацията на кръвта;
 Домашен крем срещу бръчки прави чудеса Домашен крем срещу бръчки прави чудеса
Кожата към очите на всяка жена е извънредно сензитивна зона, където се появяват и първите следи от годините. Това е и мястото, къ...
3. Нанесете лепенките с дебелата страна към носа - от вътрешния ъгъл на окото до външния ъгъл. Когато имате подутина и торбички – сложете тясната страна към носа.
4. След посоченото време отстранете лепенките и с потупване помогнете на  останалата течност да попие в кожата.
6. Не дръжте лепенките по-дълго от времето, посочено на опаковката.
7. След премахване, нанесете овлажняващ крем върху околоочния силует.
Използвате серум за околоочния силует при съществуване на възрастови бръчки, пигментация. Основната грижа е разчистване, тонизиране, нанасяне на овлажнител.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР