Кои са най-добрите и най-лошите черти на представителите на зодия

...
Кои са най-добрите и най-лошите черти на представителите на зодия
Коментари Харесай

Най-добрите и най-лошите черти на зодия Телец

Кои са най-хубавите и най-лошите черти на представителите на зодия Телец? Вижте кои са и споделете дали сте съгласни?
Най-добрите черти на зодия Телец

Следвате логиката
Близките ви постоянно ви търсят за съвет. Сред познатите сте известни като хората, които постоянно претеглят плюсовете и минусите, регистрират разумния и прочувствения метод на деяние и чак тогава работят. Когато някой е на кръстопът, вие ще му помогнете да вземе разумното решение. Дали то е вярно, или не, никой не може да подсигурява.

Щедри сте и може да ви се има доверие
Винаги сте подготвени да помогнете на човек, на който вярвате. Дали със съвет, или с финанси, вие сте отсреща. Никога не се скъпите, що се отнася до близки ваши другари. Сред най-ценните ви качества е и способността ви да пазите загадка . Може да ви се има доверие и околните ви могат да разчитат на вас даже в най-трудните времена.

 зодия телец

Отнасяте се с схващане
Когато и да ви потърсят за помощ, вие се отнасяте с схващане. Да, не постоянно сте съгласни с индивида насреща, само че в никакъв случай няма да го разочаровате. Близките ви познават като човек, който постоянно влиза в ситуацията на всеки. Умеете да изслушвате и успокоявате.

Любезни сте
Хората се усещат доста удобно, когато са във вашата компания. Имате метод и към познати, и към непознати. Лесно успявате да влезете под кожата на всеки с метода си на другарство. Поведението ви може да бъде несъмнено като земно и доста човешко.

Организирани сте
Малко са зодиите, които са по-подредени от вас. Успявате добре да планирате и работното, и свободното си време. Обръщате доста внимание на детайлите и предвиждате даже дребните пречки, които могат да зародят. Често сътрудници и близки се обръщат към вас с молба за препоръки по какъв начин да провеждат времето си.

 зодия телец

Най-лошите черти на зодия Телец

Ревниви сте
Имате доста позитивни страни, само че за хората, които са ваши сътрудници, постоянно животът е доста комплициран. Склонни сте да проявявате ревнивост, изключително в по-ранни стадии на връзката. Почувствате ли се застрашени от някого, мъчно се сдържате да не вдигнете скандал на обичания човек. Нужно е доста време и самообладание, с цел да се овладее тази отрицателна линия на характера ви.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР