Кои от зодиите са верни и кои ще могат да

...
Кои от зодиите са верни и кои ще могат да
Коментари Харесай

Кои зодии са верни и кои ще потърсят щастието извън връзката? Кой прощава и кой отмъщава?

Кои от зодиите са правилни и кои ще могат да потърсят щастието отвън връзката? Анализ на всички зодии в това отношение.

Зодии и изменничество: Овен 21 март – 20 април

Овенът изневерява ли? Понякога хората под зодия Овен може да извършат изменничество. Представителите на тази зодия могат да изневерят, когато една връзка им омръзне или когато сътрудникът спре да ги впечатлява.

Може ли Овен да елементарни изменничество:  Овните са склонни да бъдат директни и практични, тъй че в случай че измяната им бъде обяснено вярно, те може да са подготвени да простят. Но ще отнеме време и доказателства, че сътрудникът им в действителност съжалява и е подготвен да се промени.

Отмъщава ли предаден Овен на сътрудник, който е изневерил:  Овенът може да реагира прочувствено на измяната. Следователно тяхното възмездие изцяло допустимо.

Зодии и изменничество: Телец 21/04 – 21/05

Изневерява ли Телецът:  Телците рядко изневеряват. Те ценят стабилността и сигурността, тъй че измяната им е по-скоро непознато. Въпреки това, в случай че усещат, че техните прочувствени или физически потребности се подценяват, може да попаднат под чара на различен човек.

Може ли Телецът да елементарни измяната:  Телците са практични и упорити, тъй че в случай че им бъдат дадени верните пояснения и уверения, те са склонни да простят.

Отмъщава ли предаден Телец на сътрудник, който е изневерил:  Телците нормално са спокойни и уравновесени и концепцията за възмездие им е непозната. Ще насочат силата си към намиране на излаз от обстановката и най-хубавото решение за себе си.

Зодии и изменничество: Близнаци 22 май – 21 юни

Изневеряват ли Близнаците: Зодия Близнаци нормално са доста лоялни, само че желанието им за многообразие и нови прекарвания може да докара до неуместно държание. Изневярата е вид за тях, в случай че считат, че сътрудникът им към този момент не е забавен или не може да отговори на потребностите им.

Прощават ли Близнаците измяната:  Близнаците нормално са гъвкави и открити, тъй че обмислят опцията за амнистия. Но те ще го създадат, когато виждат, че другата страна желае промени и се пробва да се бори за по-добро бъдеще.

Дали предадените Близнаци отмъщават на сътрудник, който е изневерил: Близнаците са спокойни и не обичат споровете, тъй че нормално не обмислят възмездие. Те сигурно ще се стремят да подобрят обстановката.

Зодии и изменничество: Рак 22/06 – 22/07

Изневерява ли Рака:  Раците са лоялни. Те ценят сигурността и прочувствения комфорт, тъй че измяната не е в тяхна изгода. Въпреки това, в случай че усещат, че прочувствените им потребности са пренебрегнати, може да потърсят схващане от непознати.

Прощава ли Ракът изменничество:  Раците нормално са чувствителни и съпричастни, тъй че може да обмислят амнистия и да дадат втори късмет на колегата си. Въпреки това няма да им е елементарно.

Отмъщава ли предаден Рак на сътрудник, който е изневерил:  Раците не обичат кавги и неприятна атмосфера, тъй че няма да обмислят възмездие. Въпреки това, те могат да търсят решения, които ще бъдат единствено от тяхна изгода.

Зодии и изменничество: Лъв 23/07 – 23/08

Изневерява ли Лъвът: Зодия Лъв нормално са лоялни, само че и доста горди. Имат мощна потребност да бъдат център на внимание. Като такива, те могат да пристъпят към неуместно държание, в случай че се усещат подценени или недооценени.

Прощава ли Лъвът изменничество: Лъвовете са освен горди, само че и великодушни. Ако изневярата им бъде обяснена и те почувстват, че сътрудникът им в действителност съжалява, те може да са подготвени да простят. Това обаче няма да е лесна задача и раната от измяната няма да зарасне бързо.

Отмъщава ли предаден Лъв на сътрудник, който е изневерил:  Лъвовете имат доста пристрастеност, тъй че могат да реагират прочувствено на измяната. Или може да желаят възмездие, с цел да възвърнат гордостта и самочувствието си.

Зодии и изменничество: Дева 24/08 – 22/09

Изневеряват ли Девите: Девите нормално са доста лоялни и рядко изневеряват. Те ценят стабилността и сигурността, тъй че нелоялността не е в областта на техните ползи. Въпреки това, в случай че усещат, че техните прочувствени или физически потребности се подценяват, може да потърсят схващане другаде.

Могат ли Девите да простят измяната: Девите са аналитични и практични, тъй че в случай че измяната им се изясни по логически и рационален метод, те може да са подготвени да простят. Но това ще отнеме време и доказателства, че техният обичан човек в действителност съжалява и е подготвен да се промени.

Отмъщава ли излъгана Дева на сътрудник, който е изневерил:  Девите нормално са спокойни и уравновесени, тъй че не мислят за възмездие. Вместо това евентуално ще проучват обстановката и ще потърсят решение, което е най-изгодно за тях.

Зодии и изменничество: Везни 23/09 – 23/10

Изневеряват ли Везните:  Везните не обичат споровете, тъй че измяната нормално е последното нещо, което биха обмислили. Въпреки това, в случай че усещат, че техните прочувствени или физически потребности се подценяват, може да помислят за любовна връзка.

Могат ли Везните да простят изменничество: Известно е, че Везните се стремят към естетика и баланс, тъй че в случай че измяната им се изясни по метод, който разрешава възобновяване на този баланс, те може да са подготвени да простят. Това обаче няма да е елементарно решение.

Отмъщава ли предадената Везна на сътрудник, който е изневерил: Везните нормално са спокойни и не обичат разногласията, тъй че не са склонни да си отмъщават. Вместо това евентуално ще потърсят метод да възстановят хармонията в връзките.

Зодии и изменничество: Скорпион 24/10 – 22/11

Изневерява ли Скорпион: Скорпионите са отдадени, само че мощните им страсти могат да доведат до неуместно държание. Това е изключително правилно, когато се усещат засегнати или подценени. Те могат да изневерят, в случай че считат, че сътрудникът им не е задоволително предан или не ги прави оценка.

Може ли Скорпионът да елементарни измяната:  Известно е, че Скорпионите мъчно простят. Ако бъдат предадени, може да го одобряват като персонална офанзива и мъчно да го преодолеят. Прошката ще отнеме доста време и даже това не е гаранция за триумф.

Отмъщава ли предаденият Скорпион на сътрудник, който е изневерил:  Скорпионите нормално реагират прочувствено на измяната. Те може да желаят възмездие, с цел да възвърнат възприятието си за надзор.

Зодии и изменничество: Стрелец 23/11 – 21/12

Изневерява ли Стрелецът: Стрелците са много лоялни, само че желанието им за независимост и завършения може да докара до неуместно държание. Те могат да изневеряват, в случай че считат, че сътрудникът им лимитира или не е задоволително трогателен.

Може ли Стрелецът да елементарни измяната: Стрелците са склонни да бъдат оптимисти, тъй че в случай че измяната им бъде обяснено „ рационално “, те може да са подготвени да простят. Със сигурност няма да стане за една нощ.

Отмъщава ли предаден Стрелец на сътрудник, който е изневерил: Стрелците нормално са спокойни и не обичат споровете, тъй че не са склонни да възнамеряват възмездие. Вместо това те евентуално ще потърсят метод да се оправят със обстановката и да продължат напред.

Зодии и невярност: Козирог 22 декември – 20 януари

Изневерява ли Козирог: Козирозите рядко изневеряват. Те ценят стабилността и сигурността, тъй че измяната е по-скоро нереално разбиране за тях. Въпреки това, в случай че усещат, че техните прочувствени или физически потребности се подценяват, може да потърсят схващане отвън дома.

Козирогът прости ли невярност: Козирозите са практични и виновни, тъй че в случай че изневярата им бъде обяснена и те схванат аргументите на колегата си, може да са подготвени да простят. Това обаче ще е муден развой.

Отмъщава ли предаден Козирог на сътрудник, който е изневерил: Козирозите  обикновено са спокойни и уравновесени, тъй че не мислят за възмездие. Вместо това ще търсят метод да възстановят хармонията в връзките.

Зодии и изменничество: Водолей 21/01 – 20/02

Изневерява ли Водолеят:  Водолеите са най-вече лоялни, само че желанието им за независимост и самостоятелност може да докара до неверни решения и изменничество. Това е изключително правилно, когато се усещат прекомерно лимитирани във връзката. Те могат да изневерят, в случай че считат, че сътрудникът им не е задоволително отворен към нови хрумвания.

Прощава ли Водолеят изменничество: Водолеите нормално са открити и разбиращи и може да са подготвени да простят измяната. Но даже и в този случай това ще бъде сложна задача.

Отмъщава ли предаденият Водолей на сътрудник, който е изневерил:   Водолеите не обичат споровете, тъй че отмъщението не им е за тях. Вместо това евентуално ще потърсят метод да се оправят със обстановката и да продължат напред.

Зодии и изменничество: Риби 21/02 – 20/03

Изневерявайте Риби: Рибите са отдадени, само че тяхната сензитивност и съпричастност могат да доведат до неуместно държание, в случай че се почувстват засегнати или подценени. Те могат да изневерят, когато на хоризонта на връзката се появи липса на ангажираност.

Прощават ли Рибите изменничество: Рибите също са разбиращи и съпричастни зодии, които могат да простят. Те обаче няма да го създадат за една нощ.

Дали излъганите Риби отмъщават на сътрудник, който е изневерил: Рибите нормално са спокойни и не обичат споровете, тъй че не са склонни да отмъщават. Ако решат да останат във връзката, те ще се стремят да я поправят.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР