Когато заведенията не работят, а ни домързи да готвим вкъщи,

...
Когато заведенията не работят, а ни домързи да готвим вкъщи,
Коментари Харесай

Рак с наденици и кренвирши всеки ден: Какво да правим с времето в карантина - slava.bg

Когато заведенията не работят, а ни домързи да готвим у дома, постоянно посягаме към лесна за подготвяне и ядене храна като наденицата и кренвиршите. Възможно ли е, с цел да ни опазят от ковид, без да ни имунизират - просто като ни затварят, управляващите да ни причинят много по-сериозни заболявания като рак? Ето на това сме посветили
Учените са единомислещи - надениците и кренвиршите са канцерогенни, изключително при приложимост повече от един път до два пъти седмично и то в минимални количества. Ако ги хапваме ежедневно, онкозаболяванията са обезпечени. Но това надалеч не е единствената им неволя. Те са нездравословни и за сърцето, и за зрението. За едното заради голямото наличие на нездравословни мазнини - в последно време те стават от ден на ден, тъй като се пести от сланина и стигат 20% от наличието на саламите, за другото - заради несъразмерното наличие на сол - в един брой се съдържа половината от дневната доза, която е нужна на организма.
В тези нездравословни артикули има и натриев нитрит. Той,от една страна, оказва помощ против микроорганизмите в стомаха и неподходящите реакции при попадането на въпросните храни в организма.
От друга страна, обаче се образува така наречен трансглутаминаза, която пък води до...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР