Когато за първи път срещнете някого, изпращането на текстови съобщения

...
Когато за първи път срещнете някого, изпращането на текстови съобщения
Коментари Харесай

Флиртуване със съобщения в ранните етапи на запознанството

Когато за първи път срещнете някого, изпращането на текстови известия в ранните стадии на запознанството не е елементарно. Така че, в случай че желаете да го извършите вярно, ето 20 правила, които да следвате.
Увлечени ли сте в ранната романтика на запознанството? Може да се усеща нестабилно, да се чудите дали в действителност ви харесват или не. За благополучие разполагаме с цялата информация, от която се нуждаете, с цел да ви помогнем да развиете здравословни привички за изпращане на текстови известия в ранните стадии на запознанства.
Прочетете още
Ранният стадий е много сензитивен, тъй като към момента не сте двойка. Естествено, вие желаете този човек да ви хареса назад и да желае да бъде с вас, тъй че има няколко неща, които би трябвало да извършите, с цел да сте сигурни, че играете готино и ще го накарате да пристигна при вас.

Лесно е да бъдете увлечени от усеща и неспокойствие. Следвайте тези препоръки и ще можете елементарно да изпращате известия на индивида, с който излизате.

Колко постоянно би трябвало да изпращате текстови известия в ранните стадии на запознанства?
Това е сложен въпрос за отговор, тъй като е доста самостоятелен и управителен от личността. Някои хора обичат да изпращат известия, а други хора го ненавиждат. Така че, в случай че имате един човек, който го обича и един, който го ненавижда, тогава това може да бъде предизвикателство.

Въпреки това, най-общо казано, би трябвало да изпращате задоволително известия, с цел да разбере индивидът, че в действителност го харесвате. Ако продължите прекомерно дълго сред известията, тогава те ще стартират да се чудят дали губите интерес. Поради тази причина е най-добре най-малко да докосвате основата всеки ден. По този метод можете да оставите текстовия диалог да заживее собствен личен живот.

Правила за текстови известия в ранните стадии на запознанства
1. Поемете надълбоко въздух
Да, харесвате този човек и сте разчувствани, само че умерено. Поемете няколко дълбоки вдишвания и се успокойте. Ако се напрегнете, това ще ви накара да премислите всичко, което казвате.

Човекът, с който излизате, в никакъв случай не би трябвало да се издига на фундамент. Те са хора и в случай че не те харесват, все едно. Има някой, който ще го направи. 

2. Не пишете натрапчиво
Разбира се, да говорите с тях по през целия ден е занимателно и вълнуващо, само че имате и живот отвън телефона си, нали? Да бъдеш прекомерно наличен не е добър външен тип.

Защо? Защото развява флага „ Аз съм подвластен “. Имате ли нещо друго, с изключение на да им изпращате известия по през целия ден? Разбира се, че го вършиме и те би трябвало да видят това.

3. Текстовите известия не би трябвало да заместват контакта лице в лице
Вие сте в ранен стадий на запознанства. Това е времето, в което би трябвало да прекарвате повече време с тях персонално, в сравнение с посредством текстово известие. Трябва да видите индивида, който е в реалност, а друг, който показват смс-ите или обществените мрежи.

Изпращането на текстови известия може да се употребява за диалози за ежедневни неща, само че би трябвало да се употребява основно за споразумяване на персонални срещи. Ето за какво това е значимо предписание за изпращане на текстови известия в ранните стадии на запознанства. 

4. Не поставяйте под подозрение известията си.
Когато харесваме някого, желаеме той да ни мисли за занимателни, умни и всички други положителни качества, които хората имат. И когато изпращате известия на някого, желаете той да види тези качества.

Но това не значи, че би трябвало да преценявате всяко известие, което им изпращате, като се уверите, че то не ги наскърбява или не ги отблъсква. Не поставяйте под въпрос това, което пишете, просто се уверете, че е почтено.

5. И двамата би трябвало да започнете диалози
Ако вие сте единственият, който изпраща всички текстови известия, това не е добър знак. В една здрава текстова връзка и двамата се чувствате задоволително удобно, с цел да започнете и да продължите диалог. Ако видите, че вие ​​сте този, който поставя всички старания, спрете. 

6. Отговорете, когато имате време
Това е правилно. Не е нужно да стоите залепени за телефона си. Ако сте на работа или в учебно заведение, дръжте тези действия приоритет. Когато имате време, пишете на индивида, с който излизате.

Не е нужно да играете игри, само че не би трябвало да се излагате на риск, с цел да му изпратите текстово известие.

7. Използвайте същинска граматика
Да, това звучи жалко, само че би трябвало да употребявате вярна граматика и правопис. Печатна неточност тук и там не е огромна работа, само че хората обичат да четат фрази, които не е належащо да декодират. Вероятно не знаете това, само че хората се отблъскват от неприятна граматика и правопис. Така че, оформете добре.

8. Знайте по кое време да прекратите диалога
Не е нужно да пишете известия през целия ден и нощ, с цел да покажете на индивида, че се интересувате от него. Знайте по кое време е добре да прекратите диалога. Ако чувствате, че умира, прекратете диалога по-рано.

Можете да започнете нов диалог след няколко часа. Това е добре. Но не се опитвайте да поддържате диалога жив, когато не е нужно. 

9. Внимавайте за тона си
Ако сте човек със сух или подигравателен хумор , той може не постоянно да се среща тъкмо в текста. Ето за какво това е доста значимо предписание за изпращане на текстови известия в ранните стадии на запознанства.

Но това не значи, че не можете да покажете своята персона. Използвайте няколко емотикони тук и там, с цел да предадете ясно смисъла, и прочетете известието си на себе си, с цел да сте сигурни, че това, което желаете да кажете, в действителност се схваща.

10. Запазете значимите диалози за персонално
Не е нужно да водите изчерпателен диалог за детството си посредством текстово известие. Някои диалози е по-добре да оставите за персонални срещи.

Хората имат доста време да обмислят какво желаят да кажат, а това не постоянно е добре. Понякога би трябвало да видите изражението на лицето на човек и реакциите му към съответни диалози. 

11. Преминете отвъд  текстовото известие

Изпращането на текстови известия първоначално е отлично, само че в последна сметка би трябвало да говорите по телефона.

Какво? Въздъхнете! Вече никой не приказва по телефона, само че да чуеш нечий глас е  много по-различно от това да си пишеш известия. Плюс това, това демонстрира и на двама ви равнище на комфорт във връзката. 

12. Никога не пишете просто „ здравей “  
Какво сме ние, 10? Хайде! Ако това е някой, който харесвате, можете да го извършите малко по-добре от „ здравей “. Сериозно. Никога не изпращайте известие със „ здравей “.

Вместо това прибавете въпрос в края му. Това е прекомерно общо и мързеливо; това основава усещането, че индивида насреща не е задоволително добър за освен това. Това е доста значимо предписание за текстови известия в ранните стадии на запознанства.

13. Не се опитвайте да вършиме секс
Разбира се, изкушаващо е да се потопите напряко в диалозите за секс и/или фотосите. Но вие в действителност не познавате този човек. Трябва да оставите секс известията за по-късно, когато сте същинска двойка.

Момчета, девойки считат, че получаването на фотография на пенис е грубо – това не ги възбужда. И девойки, не можете да накарате мъж да влезе във връзка като му покажете дупето си. Така че и двата пола би трябвало да заобикалят това непременно.

14. Задавайте отворени въпроси, с цел да поддържате диалога
Ако някой ви изпрати известие с въпроса по какъв начин е минал денят ви, не отговаряйте просто с „ Всичко върви добре “. Това не им дава възможност върнат.

Вместо това би трябвало да кажете: „ Хей! Как мина денят ти? Справи ли се добре с тази презентация? “ Това отваря вратата за повече диалози. 

15. Бъдете поредни
Не е е вярно един ден да изпращате известия на някого 24/7 и по-късно да изчезвате за три дни. Това е доста объркващо за индивида, с който излизате. Имайте пореден модел на изпращане на текстови известия. Ако не го извършите, индивидът ще премисли нещата и ще си намерения, че сте трансформирали мнението си и в действителност не го харесвате толкоз доста.

16. Не приемайте, че хората четат мисли
Един от проблемите с текстовите известия е, че оставят прекалено много място за догатки. Тъй като ни липсва език на тялото и невербална връзка, прекомерно елементарно е да предположим, че другият знае защо приказваме.

Но те не четат мисли, тъй че бъдете съответни и директни с думите си, с цел да няма недоразумения.

17. Имайте личен живот
Не стойте просто втренчени в телефона си 24/7 и чакайте да получите известие от индивида, с който излизате. Ако извършите това, те ще знаят, тъй като им отговаряте прекомерно бързо от самото начало.

Може да си помислят: „ Този ​​човек няма живот! “ Така че, не забравяйте, че имате други неща, които се случват с изключение на флирта и не са свързани с индивида, с когото излизате. 

18. Избягвайте да играете игри
Много е изкушаващо както за момчета, по този начин и за девойки да играят игри на мозъка, с цел да имат превъзходство в ранните стадии на запознанството.

Например, да ги накарате да ревнуват до съзнателно очакване дълго време, с цел да отговорите на текст, тези игри просто остаряват. Никой не обича да му бъркат в мозъка, тъй че просто не го правете. 

19. Бъдете откровени
Вместо да играете тези игри, просто бъдете себе си! Ако желаете да кажете избрани неща, направете го. Ако не желаете да говорите по някои тематики, недейте. Просто бъдете откровени.

В последна сметка, в случай че не сте, те няма да се влюбят в същинската ви същина. Вместо това те ще се влюбят във подправена версия на себе си. И не можете да поддържате подправената версия вечно. Така че просто започнете незабавно с това да бъдете същински.

20. Казвайте хубави неща
Не е нужно да го играете " тежки ", с цел да се получи. Разбира се, някои хора обичат да го вършат и от време на време работи. Но когато това се случи, другият човек се чуди дали в действителност ги харесвате или не. Така че е значимо да ги уверите в равнището на вашия интерес.

Можете да пишете неща като: „ Много се вълнувам за идната ни среща! “ или „ Тази среща нощес беше една от най-хубавите, които съм имал! ” Те ще го оценят. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР