Когато войната трайно се е настанила и повлича със себе

...
Когато войната трайно се е настанила и повлича със себе
Коментари Харесай

Популярни личности от Русия създадоха платформа за дарения за Украйна

Когато войната трайно се е настанила и повлича със себе си почтени жертви, целият свят се сплотява, границите изчезват, а дистанциите се съкратяват. Най-яркото доказателство в поддръжка на това изказване е огромният отзив на съпричастност от хората в Русия към протичащото се в Украйна.

Писателят Борис Акунин, балетистът Михаил Баришников и икономистът Сергей Гуриев сътвориха платформа, която моли руснаците да подаряват за Украйна. Платформата носи името " Настоящия Россия ". Акунин разгласява в профила си във Facebook послание към руснаците.

 

Вот самодейност, которую мы готовили все эти дни. Она только что стартовала. Присоединяйтесь. Помогайте. Действуйте....
Posted by Akunin Chkhartishvili on Wednesday, March 9, 2022
" Държавата " Руска федерация ", в която властта е завзета от деспот, стартира незаконна война. Това е удар по всички нас, хората, които принадлежим към съветската просвета и приказваме съветски. Думата " съветски " стана токсична в очите на света.

Но това, което се случва с близкия ни украински народ, е хиляда пъти по-страшно. Пред очите ни се разпростира същинска филантропична злополука. Стотици хиляди украинци изгубиха всичко - дом, прехранване, имущество. Броят на бежанците ще се усилва, обстановката ще се утежнява. Повечето от нас се намираме надалеч, а мнозина - още по-далеч. Не можем да спрем този призрачен сън. Но ние не можем, не желаеме, нямаме право да останем безразлични. Най-малкото, което можем да създадем, е да помогнем на хората, които бягат не от съветската, а от путинската войска.

Нека целият съветски свят да помогне на украинските бежанци. Диктаторът води война освен с Украйна, само че и със личната си страна, като я лишава от бъдеще и потъпква и унищожава всичко живо в нея, като сее гибел.

Но същинската Русия е по-голяма, по-силна и по-трайна от путинската " Ерефия ". Тя е жива и ще остане такава.

Нека го потвърдим на себе си и на целия свят. Моля, дарете в помощ на украинските бежанци. Руснаци от целия свят, обединете се против войната! "
Леонардо ди Каприо подарява 7,6 млн. паунда за Украйна
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР