Когато видите Поли Бобева, най-татуираната българка, едва ли ще си

...
Когато видите Поли Бобева, най-татуираната българка, едва ли ще си
Коментари Харесай

Най-татуираната българка разкри любопитни факти за половия си живот и за начина си на хранене

Когато видите Поли Бобева, най-татуираната българка, надали ще си помислите, че тя не близва алкохол, няма история с опиати и не води сексуален живот. Да, само че истината е тъкмо такава. Това разкри Поли в отговор на въпрос на последователка в TikTok, която я помоли да показа незнайни обстоятелства за себе си.

Поли разкри, че е била едвам на 15 година, когато е спряла захарта и тестото, а през днешния ден даже не знае какъв е усетът на множеството неща в магазина. Поли не купува нищо в опаковка, а се храни напълно със сезонна храна, написа vbox7.com.

Единственият скотски артикул, който яде, е домашно кисело мляко, от " щастлива крава ". Поли споделя и рецепта с киселото мляко, с която се чистят всевъзможни паразити по тялото.

Но киселото мляко не е единственият метод, по който татуираната мацка се оправя с паразитите. Тя чисти водата си с камък - зеолит. И тъй като очевидно това не е задоволително, Поли понякога си хапва от въпросните камъчета.

Ние обаче сме уверени, че още мислите за първото изречение - че Поли не води сексуален живот. Вместо с мъже, Поли спи с... пирамида.

Replying to @iveto_95
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР