Когато видим, че от другите политически партии са склонни да

...
Когато видим, че от другите политически партии са склонни да
Коментари Харесай

Искрен Митев: Ако отидем на избори Продължаваме промяната ще е първа политическа сила


Когато забележим, че от другите политически партии са склонни да вкрат в зала да одобряват закона за КПКОНПИ и одобряват избора на Бойко Рашков за началник на комисията, това ще бъде сигнал за сформиране на коалциия. Предвид тежката обсатновка сега би трябвало да постъпим отговорно, което би било разследване от дейностите на обособените партии. Това сподели депуатът от " " Искрен Митев в предаването " Денят онлайн " по Нова нюз. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 611
Смятаме, че Бойко Рашков е най-хубавият човек за този пост. Всеки депутат ще може да направи кандидатури. До този стадий " "  смята Рашков за подобаваща кандидатура. Оценката му като министърт би трябвало да пристигна от жителите и от хората, с които работи. Неговото държание проличава от методът, по който дава отговор на въпросите по време на парламентарен надзор. Това, че го предлагаме за началник на КПКОНПИ не значи, че не е бил добътр министър, а че е най-подходящ да оглави комисията. Искаме да дадем специфични пълномощия на КПКОНПИ и по тази причина желаеме да сложим за началник специфичен човек, посочи Митев. 

Депуатът разяснява и възможната кандидатура на министъра на финансите в оставка Асен Василев за предстоящ министър председател на България. 

Когато взехме мандата казахме, че Асен Василев е нашата кандидатура. В момента ИТН основават конюнктура на диалогичност. За нас не е значимо името, което ще застане на дадена позиция, а по какъв начин ще се прави работата. На този стадий нямаме предложение кой каква позиция да заеме. Не знаем дали ще бъде формиран парламент. Най-отговорното, което можем да създадем е да създадем стабилно болшинство. Ако това не може да се случи най-хубавият метод е да се отиде на избори. Имаме да приемем 22 закона по Плана за възобновяване и резистентност, в случай че нямаме болшинство, което да вземе тези решения, по-добре да отидем на избори. Ако има избори те ще са максимално бързо и в случай че има ново държавно управление тези закони ще бъдат признати до края на годината, добави още депуатът от " ". 

Относно социологическите изследвания, Митев съобщи: Аз считам, че ГЕРБ няма какво повече да предложи, до момента в който " "  тепътрва се потвърждава като политическа мощ. За 7 месеца успяхме да създадем положителни неща, които не изкомуникарахме по най-хубавия метод. ГЕРБ е потвърдила доста пъти, че не може да се оправи с ръководството на избори. Аз считам, че отивайки на избори " " ще бъде първа политическа мощ. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР