Когато вече сме влезли в зрялата възраст, пред нас стои

...
Когато вече сме влезли в зрялата възраст, пред нас стои
Коментари Харесай

Чаках ИДЕАЛНОТО момиче: Куентин Тарантино и жената, която сложи КРАЙ на ергенския му живот

Когато към този момент сме влезнали в зрялата възраст, пред нас стои алтернативата дали да градим кариера или да се отдадем на фамилията. Куентин Тарантино, който от детството си обича филмите, избира кариерата си и остана правилен на избора си до 55-годишна възраст. Едно пътешестване до Израел по работа обаче прекатурва живота му, тъй като там той среща модела и певица Даниела Пик. Тази жена го кара да се осъмни в решението си да отдаде цялата си сила и време на специалността.
Сериозни връзки, само че в никакъв случай брак
През годините Куентин е можел да построи връзка с доста дами, само че избира да остане ерген. Режисьорът е прочут освен със своите филми, само че и с репутацията си на върл ерген. Преди да срещне Даниела Пик, той в никакъв случай не е бил женен, макар че е излизал с доста известни дами. Дългият лист от сантиментални завоевания на Тарантино включва филмовия режисьор София Копола, комедийните актриси Маргарет Чо и Кати Грифин и носителката на Оскар, Мира Сорвино. Освен това има клюки, че Тарантино е имал връзка с музата си Ума Търман.
Нито плейбой, нито върл ерген
Куентин обаче не е плейбой. С всичките си партньорки той има дълготрайни и постоянни връзки. И въпреки всичко нито една от тях не приключва с годеж. Куентин стартира да мисли за брак едвам на 54 години, когато се сгодява за Даниела Пик през 2017 година



Той счита, че е избягвал брака, тъй като желал да посвети живота си на киното и се страхувал, че фамилният живот ще повлияе отрицателно на работата му. „ Не споделям, че изрично няма да се оженя или да имам дете, преди да навърша 60. Но до момента съм направил избора да ходя по този път самичък. Защото в този момент е моето време да върша филми. “, твърди той.
Съдбовната среща в Израел
Куентин се среща с Даниела, когато посещава Израел, с цел да промотира кино лентата си „ Гадни копилета “. Даниела Пик е прочут модел и певица в родината си. Баща ѝ е израелската поп звезда Свика Пик, до момента в който Даниела е била част от музикален дует със сестра си Шарона. Двете даже вземат участие на Евровизия през 2005 година По-късно Даниела стартира солова кариера и тогава среща Куентин. Не е известно по какъв начин тъкмо са се срещнали бъдещите съпрузи, защото те избират да пазят персоналния си живот в загадка. Но през 2009 година се появяват обществено дружно за първи път. През септември 2009 година Куентин и Даниела са видени на премиерата на кино лентата „ Whip It “ в Холивуд, само че Пик е посочена единствено като „ неидентифициран компаньон “ на Тарантино по това време.
Вторият късмет в любовта
Първият им опит за връзка в действителност се проваля, само че няколко години по-късно двамата възобновяват връзката си и вземат решение да се оженят. За страдание романсът на Куентин и Даниела не продължава дълго при първия опит. След като се срещат през 2009 година, те се разделят през 2012 година Причината за това остава незнайна, само че раздялата продължава единствено 4 години. През 2016 година романсът им е обновен и този път Куентин не пропуща шанса си за семейство. През 2017 година двойката чества годежа си, като провежда празненство в Ню Йорк. Много артисти, с които Куентин е работил, участват на събитието, в това число Ума Търман, Брус Уилис, Самюел Л. Джаксън и Даян Крюгер.


Истинско семейство
На интимната им сватбена гала участват единствено 20 души. Куентин и Даниела се венчаят в Лос Анджелис на 28 ноември 2018 година За разлика от годежа, сватбената им гала е в доста стеснен кръг. Сред 20-те посетители са техните най-близки другари и семейство. Но някои артисти като Ума Търман, Брус Уилис, Илай Рот, Тим Рот и Самюъл Л. Джаксън въпреки всичко са измежду тях.
„ Току-що се ожених преди 6 месеца... Никога не съм правил това преди и в този момент знам за какво. Чаках идеалното момиче. ”, споделя Куентин Тарантино. През 2020 година съпрузите се снабдиха с първото си бебе, сина им Лео. Говорейки пред CBS през 2021 година, Куентин разказа сина си Лео като най-очарователния човек, който в миналото е срещал. Но едно дете не е задоволително за двойката. Тяхната щерка се ражда на 20 юни 2022 година Въпреки че Куентин и Даниела споделят новината, че имат щерка, името ѝ остава незнайно.
Удоволствието от тихия фамилен живот
Всъщност двойката цени уединението в фамилния си живот. Пик разкрива, че двамата живеят безшумно, наслаждавайки се на компанията си. Обичат да си приказват, смеят се и, несъмнено, гледат филми в персоналната кино зала на Куентин. „ Освен това обичам да сготвям и да поканвам другари на посетители, сготвям всеки ден. Куентин в действителност обича моето готвене и върша неща, които познавам от у дома, а също и нови неща, обичам кухнята. През деня прекарваме доста време дружно, смеейки се и разговаряйки. Той е благородник, сантиментален, занимателен и глупчо... Той е талант и необикновен брачен партньор. “, споделя Даниела. Даниела въодушевява брачна половинка си и поддържа всичките му инициативи, до момента в който той е очарован от нея и нейните корени. На премиите „ Златен глобус “ през 2020 година той проговори на иврит, с цел да ѝ изпрати обръщение от сцената. Семейството обича да посещава Тел Авив, където се любува на локалната просвета и топлотата на хората.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР