Когато търсите връзка, може би най-трудният момент е, когато трябва

...
Когато търсите връзка, може би най-трудният момент е, когато трябва
Коментари Харесай

7 признака, че той иска да излиза с вас

Когато търсите връзка, може би най-трудният миг е, когато би трябвало да прецените дали той желае да има нещо общо с вас. Ако желаете да разберете кои са фините признаци, че един мъж има предпочитание да се среща с вас, дано си представим това: Петък вечер и сте на открито с оня човек – знаете, този, който ви написа „ Добро утро “ по-често от майка ви.

Той пуска емотикони, непрекъснато и просто има гения да се появява, където и да сте.

Съвпадение? Не сте напълно сигурни.

Така че престанете да се чудите и да размишлявате над безконечния въпрос: Дали това е другарство, или това са признаците, че той желае да се среща с вас?

Привличането е вълнуващ коктейл от биология, логика на психиката и, както някои настояват, орис.

Нека разгледаме показателните знаци, че той желае да се среща с вас.

Представете си тази графа като надзорен лист – отбелязвате всеки детайл, като се приближавате с една стъпка до окончателния отговор на безконечния въпрос: „ Иска ли той да се среща с мен? “

 7 признака, че той желае да излиза с вас 7 признака, че той желае да излиза с вас

Последователна връзка

Първа точка в листата на любовния детектив: Поддържа ли той непрекъснат контакт? Ако името му се появява на екрана на телефона ви по-често от тези досадни вести „ паметта е съвсем цялостна “, обърнете внимание.

Това не е просто неговото другарство, а типичен случай на „ Взаимност “ в диалозите. Когато някой отвръща на напъните ви в общуването със същия или по-голям възторг, това е стабилен индикатор за същински интерес.

Планове за бъдещи действия

Представете си това: Той към този момент приказва за оня летен музикален фестивал, който ще се организира след шест месеца, или за това по какъв начин би трябвало да сформирате тим за онази вечер на куизове в обичаното ви заведение. Това психолозите назовават „ ориентировка към бъдещето “ и е крайъгълен камък в модела за вложение във взаимоотношенията. Това е мощен сигнал, че той желае да сте двойка в бъдеще. Не, той не е просто планиращ, той мисли за вашето бъдеще дружно.

Физическа обвързаност

Докосвате ли се? Ако прегръдките му се задържат малко по-дълго или ръката му „ инцидентно “ допира вашата, до момента в който протяга ръка към пуканките, това не е инцидентно. Той желае да го направи. Тези физически взаимоотношения предават страсти, които думите постоянно не могат да предадат. Така че, в случай че той си намира извинения, с цел да инициира допиране, той всъщност приказва на езика на привличането.

Той ви показва на вътрешния си кръг

Добре, срещнали сте се с приятелите му, съквартирантите му и даже с кучето му. Това, че сте въведени в неговия вътрешен кръг, значи, че не сте просто преходна фаза, а ставате част от неговия свят. Колкото по-близо сте до неговия специфичен лист, толкоз по-близо той желае да сте до него.

Полага старания да се запознае с приятелите ви

Във връзка с това, забелязали ли сте в миналото, че той не просто се върти към вас, само че и се интересува от приятелите ви? Това също е стабилен индикатор, че той желае да има връзка с вас.

Свързвайки се с твоите другари, той подсъзнателно или умишлено се пробва да получи техния щемпел на утвърждение. Да, той не е просто господин Приятел, а се явява на прослушване за роля в историята на живота ви.

 той желае 7 признака, че той желае да излиза с вас

Той желае да ви запознае със фамилията си

И по-късно идва главният детайл – среща със фамилията. Това е освен това от фамилна среща, това е случай на „ роднинска принадлежност “. Представяйки ви на най-близките си, той дава ясна поръчка, че вижда във вас евентуален дълготраен сътрудник.

Пита за живота ви и в действителност ви слуша

Случвало ли ви се е да откриете, че той желае да знае онази история за неловката ви среща с някогашния ви? Или по какъв начин денят ви се е трансформирал от неуспех във приказен с помощта на нещо малко, което е върнало положителното ви въодушевление? Това е „ интензивно съчувствено слушане “, другари. Не става въпрос единствено за това да ви чуе, а за това, че той желае да участва и да влага в живота ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР