Когато студът ни дебне, единственото, за което мислим, когато се

...
Когато студът ни дебне, единственото, за което мислим, когато се
Коментари Харесай

Създайте визия без усилие, за да се обличате удобно и със стил през зимата

Когато студът ни дебне, единственото, за което мислим, когато се обличаме, е, че желаеме да ни е топло и комфортно, само че с настъпването на хладния сезон, да се обличаме уместно добре става все по-трудно за нас. Не тъй като нямаме облекла в дрешника или тъй като нямаме хрумвания за визия за зимата, а тъй като ниските температури значат, че единственото за което мислим, е кой пуловер е по-топъл от всички останали, с какви панталони няма да измръзнем краката си или с кое палто можем да сложим повече пластове облекла изпод.

За благополучие през този есенно-зимен сезон палтата са централно място във всеки жанр, тъй че все по-малко ни натъжава мисълта че тоалетът, който сме носили изпод няма да се види.

Създайте жанр без изпитание, който да се състои в основаване на небрежни визии, с които да излизате на улицата всеки ден, само че с фешън точка с цел да изглеждате красива. За зимата са подобаващи и, тъй като постоянно може под тях да облечете още една блузка.

Например съчетаването на плетен пуловер с дънки, плетена рокля с кожени ботуши, панталони и жилетка. Тоест тоалети, с които можете да се чувствате идеално и комфортно, без да се чувствате прекомерно спретнати.

Удобни, само че с цвят

Обличането в комфортни облекла не значи, че би трябвало да изберете неутрални или сиви тонове. Ако имате цветни ежедневни облекла като джогинг, плетена жилетка или цветно кожено палто, имате идеалното облекло за излизане в града. Ключът е да комбинирате няколко цвята и облеклата да са допустимо най-стилни.

Гащеризони

Подобно на дългите рокли, гащеризоните са онази дреха, която ви избавя заран, когато не желаете да мислите какво да облечете. Добавете тренчкот и мокасини с солидни подметки, с цел да придадете оня парижки тип, който толкоз обичаме.

Костюмът, който в никакъв случай не излиза от мода

Да отидем в офиса, да се срещнем с другари, да присъстваме на срещи, костюмът е това облекло, което в никакъв случай не ни проваля. Ако мислите да си купите подобен, заложете на шоколадово кафяво и ще се присъедините към наклонността със жанр.

Източник:

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР