„Когато стратегическите ресурси се изчерпят, единствената алтернатива за това Русия

...
„Когато стратегическите ресурси се изчерпят, единствената алтернатива за това Русия
Коментари Харесай

Русия може да прибегне до тактическо ядрено оръжие, смята експерт

„ Когато стратегическите запаси се изчерпят, единствената опция за това Русия дефинитивно да завоюва тази война, каквато цел си е сложил Путин и преследва, остава тактическото нуклеарно оръжие. Ние не би трябвало да гледаме на това като някаква далечна вероятност, тъй като към този момент има сведения, че Русия изчерпва стратегическите си запаси “, сподели той пред БНР.

Иванов разяснява е визитата на министър-председателя Кирил Петков в Съединени американски щати, като го дефинира като „ много значимо, заради простата причина, че мястото, където то се състои, е Вашингтон “.

„ Аз персонално считам, че един подобен формат е много просрочен, защото виждаме, че тези форма, които се организират в Европа, в границите на НАТО, са просто стратегически и не дават някакви съответни насоки по какъв метод би трябвало да се действа от тук нататък във входа на войната в Украйна. Не чакам някакви съществени промени в политиката на Запада или някакви съответни решения, по-скоро срещи на четири очи, неща, които водачите да си кажат и които ще си останат сред тях. Конкретно във връзка с войната в Украйна не считам, че ще се вземат някакви съществени решения, с изключение на още веднъж да се дадат насоки за наказания и други такива аспекти на външната политика, които могат да повлияят на Русия във входа на спора. Говоря съответно за Мюнхенската конференция по сигурността. В момента и Съединените щати, и техните съдружници се пробват по всякакъв начин да залагат на една политика, която е политика на мултилатерализъм, т.е. вършат подобен вид междуправителствени формати в рамките, на които да се вземат съответни решения по какъв начин ще се действа по отношение на Русия “, изясни политологът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР