Когато сте затворили даден етап в живота си като една

...
Когато сте затворили даден етап в живота си като една
Коментари Харесай

Как да бъдете приятели с бившия си

Когато сте затворили даден стадий в живота си като една връзка, е допустимо да желаете да останете в другарски връзки с някогашния си. Не при всяка разлъка това е допустимо и има и случи, в които би трябвало да прекратите всевъзможен контакт с него.

Ако обаче вашият случай не е подобен, добре за вас. Все отново очевидно пазите положителни мемоари от него. Но има някои неща, които да извършите с цел да е другарството ви непокътнато и да не полудеете в процеса. Да сте другари с някогашния си е развой и в случай че започнете да забелязвате, че възприятията се прокрадват още веднъж, би било рационално да се отдръпнете за известно време.

 infomax-logo-50-15-HW

Ето по какъв начин все пак да бъдете другари с някогашния си:

Възстановете връзката си посредством обществените медии

Хайде в този момент да бъдем почтени. Признайте си какъв брой от вас след раздялата стопираха да следват някогашния си или още по-лошо, блокираха го? Е, в случай че и вие сте в тази рубрика, не се тормозете. Много дами го вършат. В началото е мъчно, знаем го. Може да минат седмици или месеци. Но в случай че започнете да усещате, че сте изгубили другар, можете да възстановите връзката с някогашния си е посредством потребление на обществена мрежа.

Това обаче по никакъв метод не би трябвало да става обществено. Пишете му на персонално известие и му изпратете нова покана за другарство. Обяснете претекстовете за дейностите си. Нека той знае, че може да не сте дружно, само че сте осъзнали, че към момента цените някогашния си като специфичен другар. Важно е той да е наясно, че не желаете да съживите остарели любовни мемоари, а да запазите околните си връзки.

Запознайте някогашния си с новия си обичан

За да сте другари с някогашния си, би трябвало да се чувствате удобно един с различен и обвързваните с това запознанства. Не по този начин стоят нещата за сегашния ви сътрудник евентуално. Затова е хубаво да ги запознаете, в случай че с някогашния си обичан ще бъдете другари. Може да е малко неудобно първоначално, само че това е добре и за двете страни. Хем сътрудникът ви ще е сигурен във вас, хем някогашният ви няма да получава смесени сигнали.

 Как да бъдете другари с някогашния Как да бъдете другари с някогашния

Приемете неловкостта

Като споменахме неловкостта, е, тя евентуално ще се появява най-малко първоначално. Приемете, че може би сте две съвършени персони, които просто са извънредно несъвършени една за друга. Може да сте другари с някогашния си, само че евентуално в никакъв случай няма да сте най-хубави такива. Във въздуха постоянно ще витае нотка на несръчност, тъй като просто имате общо минало дружно. Важното е да свикнете с нея и това по никакъв метод да не ви се отразява, просто би трябвало време, с цел да стигнете до този стадий.

Не прекрачвайте границата

Да имате другарски връзки с някогашния си несъмнено носи своя дял от изкушения. Както може да имате идеални връзки със настоящия си сътрудник, по този начин може да ви се прииска да скочите в прегръдките на някогашния си другар за малко разтуха и обич сега, в който нещата в актуалната ви връзка се влошат. Това е най-голямата неточност, която може да извършите. Да имаш спекулация с някого, с който си бил съкровен по-рано, в последна сметка е доста просто, само че следствията ще са съществени за всички ви.

Не говорете за остарели мемоари

Старата ви връзка може да е специфична, само че би трябвало да изградите нова – като другари. Разговорите за обичаното ви превозване като двойка или за годишнини, няма да оказват помощ на нито един от вас. Не говорете за остарялата си връзка и за специфичните ви моменти. Това няма да ви помогне да изградите същинско другарство.

Изчакайте малко

Ако излизате като другари незабавно след раздялата с някогашния си, нещата може да не проработят. Не единствено, че няма място за привършване или горест, само че има и необятна опция за ревнивост. Ако не си дадете време да свикнете с обстоятелството, че към този момент нямате сантиментална връзка, превъзмогването на връзката може да бъде възпрепятствано. Ако планирате да останете другари след раздялата, отделете време да не разговаряте всеки ден. Това да продължавате да си изпращате мемета по през целия ден не потвърждава, че и двамата сте зрели, тъй като без пространство не продължавате напред.

 Как да бъдете другари с някогашния Как да бъдете другари с някогашния

Какво ще споделите?

Ако сте се договорили да останете другари, би трябвало да има някои съществени правила, с цел да не се надвишава. Приятелство не значи най-хубави другари, тъй че за известно време може да желаете да запазите нещата на повърхността. Например, в случай че се срещате с различен човек, някогашният ви другар може да не е най-хубавият човек, при който да отидете да споделите новината или да поискате съвет. Опитайте се да разберете по какъв начин желаете да преминете през това с някогашния си. Искате ли да говорите за бъдещи връзки незабавно или сте съгласни да отделите известно време, преди да разговаряте за нещо, което може да породи остарели усеща?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР