Когато сте във връзка, все някога ще ви се наложи

...
Когато сте във връзка, все някога ще ви се наложи
Коментари Харесай

Липсва ви партньорът? 10 начина да се справите с това чувство

Когато сте във връзка, все в миналото ще ви се наложи за малко или по-дълго време да бъдете надалеч от колегата си и тогава се сблъсквате с това възприятие той да ви липсва извънредно доста. За вас времето като че ли не минава, когато той не е към вас и доста ви липсва. Това е изцяло обикновено, когато обичате някого, а още по-трудно става, когато за пръв път се сблъсквате с това възприятие.

Липсата на някого, който обичаме, е естествена страст и може да е изключително мъчно да се оправим с нея, когато индивидът, който ни липсва, е нашата половинка.  Обичайно е да се усещаме самотни, празни и откъснати от света без него.

Това възприятие несъмнено не е прелестно и прераства в топка горест в сърцето. То може да бъде провокирано от това, че живеете разграничени и не можете да прекарвате качествено време с колегата си. Ако сега ви липсва приятелят ви, можем да ви съчувстваме.

 infomax-logo-50-15-HW

Имайте поради, че това възприятие е мимолетно.

Продължете да четете, с цел да разберете по какъв начин да се справите с неналичието на гаджето си и да преминете през този стадий без контузии.

Независимо дали с приятеля ви сте на километри разстояние един от различен, тъй като работите по график, живеете в разнообразни градове или не сте се виждали от дълго време, неналичието на колегата в живота е сложна за приемане страст. Вместо да разчитате само на тъгата, разочарованието или общото си предпочитание, когато ви липсва гаджето, пробвайте тези хрумвания.

 това възприятие

Прегледайте остарели известия

Всяко момиче обича да резервира скрийншоти на очарователни известия, които той ѝ е изпратил, когато сте почнали да се срещате. Препрочитайте тези текстове, откакто ги отворите. Можете също по този начин да прегледате кутията си за мемоари и да преживеете още веднъж тези времена, в случай че принадлежите към поколението, което обича хартията. Това възприятие на горест, което изпитвате, ще стане по-преодолимо по този метод.

Изпратете му няколко сладки селфита

Използвайте телефона си, с цел да заснемете няколко селфита, до момента в който вършиме глупави и сладки изражения, извадете на показ детето във вас, в случай че сътрудникът ви липсва и се чувствате самотни. Ако не можете да се справите с това възприятие, пробвайте това, тъй като е ненадейно и по-различно от нормалните неща. Може да се окаже, че всичко, което е належащо, с цел да се успокоите, е просто да се свържете с него и да му изпратите фотография, която да види по-късно.

Облечете облеклата му

Жените обичат да обличат прекомерно огромните, свободни облекла на обичания си, тъй като това ги кара да се усещат уютно и комфортно. Освен това то носи това възприятие, че сътрудникът участва сега. Може би имате няколко негови блузи и огромна сбирка от тениски, насъбрани в шкафа. Облечете някоя от тях и го усетете по какъв начин се доближава. Това е необичайно, само че безспорно ще бъде дейно.

Кажете му, че ви липсва

Взаимодействието е от значително значение за всяка сполучлива връзка, само че то е изключително значимо във връзките, които са от разстояние. Изпратете му малко известие, в случай че наблюдавате, че доста ви липсва, и изразете какъв брой доста желаете да виждате лицето му. Това обаче не всеки път работи, защото може да го подразни, в случай че се прави прекомерно постоянно. Можете също по този начин да му се обадите и да изразите желанието си да чуете гласа му, тъй като ви липсва. Това възприятие няма по какъв начин да бъде сменено с нищо друго, тъй като той ще усети вашата угриженост.

 това възприятие

Отидете на независима почивка

Изберете отмора през уикенда наоколо, вместо да си останете у дома и да тъгувате по мъжа си. Докато пътувате, можете да презаредите тялото и мозъка си, а и ще има доста шансове да създадете трайни мемоари. За миг може да спрете да мислите за половинката си и да се насладите на това възприятие да сте безгрижни.

Разгледайте старите си мемоари

Несъмнено в близост има доста фотоси, на които сте двамата. Разглеждането на тези фотоси може да ви направи щастливи, когато ви липсва гаджето ви.

Използвайте неговия парфюм

Напръскайте себе си или близките предмети с неговия парфюм. Ще се върнете към това възприятие той да е покрай вас, в случай че сте заобиколени от този мирис.

Прекарвайте време с приятелите си

Да бъдете с приятелите си е занимателен метод да отклоните вниманието си, до момента в който се занимавате с радостни действия. Можете да споделяте възприятията си с тях. С диалозите си те могат да ви занимават и да ви разрешат да не се тревожите за гаджето си. Така ще се разсеете и това възприятие той да ви липсва леко ще остане на назад във времето.

 това възприятие

Поглезете себе си

Силната вълна от страсти, с която се сблъсквате, до момента в който ви липсва сътрудникът, може да бъде обезсърчителна, само че това, че се тревожите, няма да ви помогне. Опитайте се да намерите време за себе си и да се насладите на релаксиращ спа център. Колкото по-малко време ви липсва той, толкоз повече време ще имате да се забавлявате.

Следвайте пристрастеността си

Можете да се занимавате с всичко, което обичате да вършиме в свободното си време, с цел да забравите за него. Независимо дали става въпрос за подготвяне на обичаното ви ядене, записване на курс по танци, образуване на дома ви или започване на дребен план „ Направи си самичък “. Това може да се окаже потребен способ за превозване на времето, до момента в който го видите още веднъж.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР