Когато сте в дълга връзка с човека, който обичат най-нормалното

...
Когато сте в дълга връзка с човека, който обичат най-нормалното
Коментари Харесай

4 съвета, когато започвате да планирате сватбата си

Когато сте в дълга връзка с индивида, който обичат най-нормалното нещо е да започнете да планирате сватбата си. Това е комплициран развой, който е подценяван от доста двойки и най-после се сблъсквате със напрежението и напрежение в желанието всичко да бъде съвършено. Това е вашият специфичен ден и желаете да извършите нещо запаметяващо се. Естествено, това минава пред доста срещи, организация и съвещания.

Хубаво е да се допитате до ваши другари, които към този момент са минали през това, с цел да знаете какво да очаквате. Когато стартирате да планирате сватбата си, би трябвало да сте готови за изненадите, с които може да се сблъскате, тъй като те може да бъдат и неприятни.

След като с половинката ви решите да се сгодите, към този момент идва идващият стадий. Но по кое време тъкмо би трябвало да започнете да планирате сватбата си? Отговорът би бил най-малко девет или 10 месеца авансово, тъй като доста неща би трябвало да си дойдат на мястото. От резервирането на хотел до настаняването в него, от сватбения фон до тоалетите ви – имате доста неща, за които би трябвало да мислите.

Ето няколко съвета, които би трябвало да вземете поради, преди да започнете да планирате сватбата си:

Изберете верния сезон и вярното място

Разбира се, би трябвало да изберете най-подходящото за вас място. Също по този начин би трябвало да се уверите, че сте взели решението си в подобаващия миг. Ако обмисляте някое доста желано от хората място, би трябвало да резервирате много по-рано. Там хотелите и заведенията за хранене са непокътнати с месеци напред и мъчно бихте намерили свободен ден тъкмо към вашата дата.

Това е един от основните моменти да планирате сватбата си. Големите хотели и курорти, където се събират доста хора рядко, имат огромен брой свободни стаи, а даже и когато имат, те се запълват бързо.

Също по този начин е значимо да ревизирате дали туристическият сезон към този момент е почнал. Това може да усили фрапантно сумата, която би трябвало да отделите за вашата женитба. Преди да започнете да планирате сватбата си, проучете всички тези значими неща.

 да планирате сватбата си

Направете авансово предложения за женитба

Колкото и вълнуващо да звучи, в случай че не става въпрос за интимна женитба и не желаете да информирате никого, датата на сватбата ви не трябва да се пази в загадка. За да се сдобиете с най-изгодните предложения на хотелите или в случай че би трябвало да предвидите пътуването на част от вашите посетители, би трябвало да кажете по-рано. По този метод ще дадете на хората задоволително време, с цел да създадат своите проекти за пътешестване.

Трябва авансово да информирате поканените за мястото и часовете. Това също е извънредно значимо, когато стартирате да планирате сватбата си, с цел да може околните ви да съумеят да участват. За задачата изпратете им покана и изискайте те да ви дадат отговор дали ще участват до избран период. Така ще си извършите равносметка, когато планирате сватбата си кой ще успее да пристигна и кой не.

 да планирате сватбата си 2

Създайте бюджет

Съставянето на бюджет е значим, когато започнете да планирате сватбата си. Трябва да определите бюджет за „ огромния ден “ надалеч по-рано, преди да похарчите каквито и да било спестявания за специфичния ден. Уверете се, че хотелът, който сте избрали, е на налична цена, даже и за гостите ви, в случай че вие не поемате нощувките.

Дори и престоят да не е безценен, доста детайли като фон, храна, диджей и други неща, могат да повлияят на бюджета и да ви изкарат отвън борда. Затова проверете няколко разновидността и тогава запазвайте.

 да планирате сватбата си 3

Проучете местоположението

Трябва да извършите най-малко едно пътешестване до мястото на събитието, с цел да инспектирате настаняването, чистотата и местоположението на хотела. Освен това ще би трябвало да наблюдавате приготвянето на храна, по какъв начин се прави украсата и екипа, който ще се грижи за снимането на сватбата ви. Това включва много персонални срещи с хората, с цел да уточните всичко. Така можете най-добре да планирате сватбата си.

Ако по-ранното пътешестване е невероятно, не забравяйте да отидете на място седмица или пет дни по-рано, с цел да сте сигурни, че всичко върви по проект.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР