Когато сте си поставили за цел за свалите излишните килограми,

...
Когато сте си поставили за цел за свалите излишните килограми,
Коментари Харесай

7 интересни начина за отслабване

Когато сте си сложили за цел за свалите непотребните килограми, с изключение на постоянните извършения и вярното хранене, съществуват и други забавни начини, които ще ви оказват помощ да постегнете задачата си.

И те са не по-малко ефикасни. Кой от тях да употребявате, решете сами:

1. Извършете цветна гражданска война! Вземете боички, флумастери или други рисувателни средства и нарисувайте себе си по метода, по който желаете да изглеждате. Освен това използвайте цветовете в битката с килограмите. Доказано е, че синият цвят намалява апетита. Затова се обградете с предмети (сини принадлежности, сини чинии, синя кухня, дори), с цел да не страдата от алчност.

2. Четете фешън списание! Те са отличен спомагателен инструмент за разлъка с наднорменото тегло. За доста дами красивите модели с тънки снаги и безкрайни бедра в списанията работят като тласъци. Ако по някое време денем усетите апетит, просто отворете списанието, което постоянно би трябвало да ви бъде на разположение, и ще забравите моменталически за досадните мисли, които ви теглят към хладилника.

 7 забавни метода за намаляване

3. Спете задоволителни! Преди известно време бе научно потвърдено, че хората, които спят задоволително, са по-слаби и са застраховани от напълняване. Затова за тънката талия е безусловно значим здравият сън. Според учените нарушаването на съня провокира хормонален дисбаланс, който от своя страна провокира затлъстяване. От неналичието на сън единствено за една седмица може да наддадете в тежестта. Спешната разходка или визитата във фитнеса е превантивна мярка.

4. Изключете тв приемника! Това приканват специалисти от Чикагската школа по медицина. Те са разкрили, че тези, който се застояват пред дребни екран повече от четири часа дневно, употребява с 30% повече калории. Дори един-два часа на ден пред тв приемника, усилва риска от затлъстяване с 23%. Причината е до болежка ясна. Гледайки телевизия, нормално имаме на разположение нещо за ядене - чипс, ядки, сандвичи, сок.

5. Мийте си зъбите по-често! Това е потребно освен за зъбите, само че и за тежестта ви. Всеки, който си мие зъбите три пъти дневно, доста по-малко страда от наднормено тегло, съгласно японски учени. Как хигиеничната процедура оказва помощ за изгарянето мазнините? Пастата за зъби понижава апетита, изключително в случай че употребявате паста с мента. Тя защищава зъбите от изгниване, което способства за вярното асимилиране на храната.

 7 забавни метода за намаляване

7. Забравете за класическата музика! Любовта към класическата музика демонстрира изискан усет. Обаче кантатите, фугите и прелюдиите, галят слуха, само че унищожават талията, тъй като разсънват апетита. Музиката на Вивалди, Бах и Бетовен кара хората да се хранят повече. Това са забелязали експерти от Медицинския лицей на Лестър в хода на опит, извършен в няколко английски заведения за хранене, които предложили на посетителите си класическа музика. Под нейния акомпанимент те приемали повече храна, в сравнение с нормално.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР