Когато сте канени на сватба или друго по-официално събитие, логично

...
Когато сте канени на сватба или друго по-официално събитие, логично
Коментари Харесай

Как изглежда перфектната официална рокля за всяка зодия

Когато сте канени на женитба или друго по-официално събитие, разумно е, че желаете да изглеждате добре. Отделяте седмици и месеци, с цел да мислите с каква рокля тъкмо да бъдете. И защото не всеки може да си разреши услугите на професионален стилист, през днешния ден ви предлагаме един дребен фешън справочник, съгласуван с характерностите на всяка зодия.

Овен

Всеки, който ви познава, знае, че вие сте първият човек на дансинга, който подвига градуса на настроението. Ето за какво имате потребност от преносима рокля, която да следва извивките на тялото ви. Съвсем не е нужно да бъде охолно украсена, едно стилно деколте би свършило работа!

Телец

Телците несъмнено не са типичните принцеси, които ще тръгнат да избират рокля дълго време. Единственото им условие е към качеството, тъй като с това не вършат компромис. Предпочитат стилните и изчистени линии пред сексапилните детайли.

Близнаци

Близнаците са малко луди и доста занимателни! Черна дълга рокля биха облекли тъкмо в никакъв случай. За сметка на това, щурите представителки на тази зодия желаят да съчетаят комфортното с красивото. Рокли с флорални претекстове, преливащи се цветове и гальовен солей са удар в 10-ката!

Рак

Раците не са наперени и никак не желаят да бъдат център на вниманието. Винаги биха заложили на типичен модел, за който са сигурни, че ще им стои добре. Дори, в случай че това значи, че ще отидат на събитието със остаряла рокля, значимото е да получат нужната самонадеяност!

Лъв

Ах, царици на суетата… Лъвиците са тези дами, които вършат усещане още от вратата, които засенчват булката и които покоряват мъжките сърца единствено с един жест. Към роклите нямат избрани условия, само че доста евентуално е те да са направени по поръчка в някой ослепителен цвят.

Дева

Девите са крепко стъпили на земята и знаят съвършено, че облеклата не са най-важното нещо. Разбира се, те имат натъртено око към детайлите, само че не биха се вманиачили в търсенето на „ съвършената ” рокля. Би им допаднал изчистен модел с дължина до коляното в естествени тонове – бежово, маслинено зелено и така нататък

Везни

Везните са почитателите на остарялата класика но Коко Шанел. Вярват, че някои облекла са безконечни и няма смисъл да се вършат опити със стила. За тях е значима самата конструкция на дрехата, платовете и симетрията. Запомнете – едни Везни в никакъв случай не биха облекли нещо несиметрично! Скорпион

Скорпионите имат натоварен темперамент, който обича да предизвика. Те нямат нищо срещу новите трендове и биха пробвали от всичко, стига това да им донесе нужната доза внимание. Не се опасяват да бъдат предизвикателни, по тази причина залитат към модели с голи гърбове, дълбоки цепки и изрязани деколтета.

Стрелец

Стрелците са спонтанни по природа и това проличава даже в стила им. Те по-скоро биха не запомнили, че са канени на женитба, от едвам търсят рокля толкоз дълго време. Биха сграбчили първото парче плат, което не лимитира придвижванията им и не разкрива прекалено много от тялото им.

Козирог

Козирозите наподобяват студени и скучни, само че в действителност са рационални и обичат да преценят дадена обстановка. Те първо биха анализирали гостите на събитието, с цел да съобразят стила на роклята. Не се опасяват да бъдат смели, само че когато това няма да направи неприятно усещане!

Водолей

Водолеите имат забавен усет, който не всички схващат. Те носят единствено облекла, които в действителност им харесват, без да се интересуват от мнението на близките. Могат да се появят с полупрозрачна рокля или такава с дълъг шлейф. Бъдете подготвени за изненади!

Риби

Рибите имат свободен дух, който постоянно намира отражение в стила им. Бохемските свободни модели са им най на сърце, изключително в случай че са в сини нюанси. Никога няма да видите една същинска Риба в тясна, прилепнала, къса рокля, това просто не е техният свят.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР