Когато става въпрос за туристически атракции, много неща се случиха

...
Когато става въпрос за туристически атракции, много неща се случиха
Коментари Харесай

Най-добрите нови атракции на открито в Китай

Когато става въпрос за туристически атракции, доста неща се случиха в Китай през последните няколко години.

От круизи по най-дългия канал в света до приказна страна след земетресението, разнообразни атракции навън са се отворили или са претърпели трагични преобразявания, давайки на пасажерите повече аргументи от всеки път да посетят Китай.

Сега, когато страната разгласи, че още веднъж отваря границите си за задгранични пасажери и възобнови издаването на туристически визи, интернационалните гости най-сетне могат да ревизират някои от тези известни нови оферти, които завоюваха сърцата на локалните пасажери по време на пандемията.

Ето някои от обичаните ни:

Гранд канал в Китай, най-дългата река в света, основана от индивида

  Простиращ се на 1782 километра– към девет пъти по-дълъг от Суецкия канал, Гранд канал в Китай е най-дългата река в света, основана от индивида.

Вписан като обект на международното завещание на ЮНЕСКО през 2014 година, Гранд канал - прочут също като канал Jing-Hang - минава от Пекин на север до Ханджоу на юг и се свързва с голям брой водни пътища, в това число Жълтата река и река Яндзъ.

Той е издигнат на части преди повече от 2500 години и е уеднаквен през вековете.

През последния век някои сектори са пресъхнали или са били нечисти. Въпреки това през 2022 година в границите на държавна самодейност целият Голям канал е измит и обвързван още веднъж.
 width=

Канчжоу дава опция на пасажерите да се срещнат с най-дългия канал в света.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР