Когато става въпрос за мечтана кола, Dodge Challenger е моделът,

...
Когато става въпрос за мечтана кола, Dodge Challenger е моделът,
Коментари Харесай

Dodge Challenger оглавява десетката на най-добрите коли-мечта

Когато става въпрос за мечтана кола, Dodge Challenger е моделът, с който най-вече се хвалят в обществените медии. Като част от изследване на уеб страницата за съпоставяне на коли чартърен StressFreeCarRental.com, стана ясно кои марки и модели коли са маркирани най-вече с хаштага #DreamCar в Instagram.

Повече от една пета от потребителите на Instagram (22 процента) го поставят за Dodge Challenger. Той е компактно следван от Lamborghini Aventador, който заема второто място измежду изявленията за коли фантазия в Instagram с 21 %. Всъдеходът Mercedes Benz G-Class, създаден в Германия е бронзовият призьор в класирането за кола-мечта с 18 %.

Porsche GT3-RS е на четвърто място с дванадесет %, различен Mercedes - CLA AMG, заемато пето място с 10 %. От класацията е видно, че марката на трилъчната звезда е най-сочена като цяло. Феновете на суперавтомобилите не са доста удовлетворени вероятно от шестото място Bugatti Chiron с шест % хаштагове за мечтани коли в Instagram.

Audi R8 заема седмо място и съгласно изследването е посочено от пет % от изявленията за коли фантазия. Той е следван от друга американска кола, Ford Mustang, за която гласоподават четири %. Nissan GT-R и Volkswagen Golf R, всеки с по два %, допълват челната десетка.

Въпреки че американска кола завоюва купата за кола фантазия в общото класиране, единствено два модела „ Произведено в Америка “ са показани в челната десетка.

Европа, със седем коли в десетката най-популярните коли, несъмнено създава по-желани коли от всеки различен континент. И до момента в който Япония има солидни продажби на коли по света отдавна, единствено една японска кола е попаднала в челната десетка.

От StressFreeCarRental.com споделят - „ Затова взехме решение, че ще бъде занимателно да разберем кои коли-мечти се споделят най-вече в Instagram. Може да се каже без подозрение, че резултатите са изненадващи. Вместо дълъг лист от суперавтомобили, открихме, че доста от колите, които хората маркират като тяхно мечтано транспортно средство, са на релативно налични цени. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР