Когато става въпрос за качествени артисти и звук, YALTA CLUB

...
Когато става въпрос за качествени артисти и звук, YALTA CLUB
Коментари Харесай

YALTA CLUB отваря врати за сезон 2017/2018

Когато става въпрос за качествени актьори и тон, YALTA CLUB са безкомпромисни. Същото потвърдиха по време на летния сезон, който завърши с гостуването на Mark Knight на летище София.

Клубът употребява случая да благодари на всички лоялни почитатели, които още веднъж танцуваха до сутринта, макар рисковите климатични условия. След последното празненство навън, клубът отваря порти с една от най-разнообразните си и вълнуващи стратегии. Новият сезон стартира обещаващо на 6 октомври в компанията на Cristoph, Joey Daniel и Runo, а мястото е добре познатия ни Room 1 на YALTA CLUB.

Този петък YALTA ще започва сезон 2017/2018 с един от титаните на актуалната прогресив хаус музика – Christoph. Въпреки че още в самото начало издава за лейбъли като Selador и Truesoul, aнгличанинът прави най-големия си пробив през 2016 година, когато се причислява към лейбъла на Hot Since 82 – Knee Deep in Sound. Една година по-късно той затвърждава позициите си, като подписва с два от най-легендарните лейбъла – Bedrock (John Digweed) и Last Night on Earth (Sasha). Релийзите му за двата лейбъла хващат вниманието на още едно именито име от електронната сцена – Eric Prydz, който му дава опция да се изяви като първия актьор, подписал с Pryda Presents (най-новия лейбъл на Prydz), а самото утвърждение на Eric приказва за разцъфтяващата кариера на Christoph.



Заедно с него на сцената на Room 1 на YALTA CLUB ще забележим и Joey Daniel. Артистът, чиято кариера може да бъде систематизирана като изцяло справедливо нанагорнище до славата. Ключова фигура в холандския нощен живот, Joey е бил посетител на съвсем всеки одобрен клуб и фестивал, който изниква в съзнанието. Наскоро той беше определен от Music On за резидент в препълнения клуб Amnesia дружно с някои от персоналните му идоли като Joseph Capriati, Hector, Stacey Pullen и, несъмнено, самия Marco Carola.

Откриващото празненство на клуба ще стартира с RUNO – резидент на клуба от 2014 година насам и добре познато име на българската хаус сцена.

През октомври в Room 1 на клуба ще чуем още: Tale of Us с opening сет от Vaal на 13.10, последвани от DiscoPigg Yoshida и Ramsey Hercules на 14.10, които ще предложат едно по-различно диско празненство. На 20.10 Liubo Ursiny ще върне TAKEOVER дружно с Thugfucker в Room 2. В събота, на 21.10, поле за изява ще бъде обещано на RUNO и първото издание на Elegant Touch Showcase. Месечната стратегия ще приключи на 27.10, още веднъж в интимната Room 2 на YALTA CLUB с Diass и No Orders.

От този сезон клуба показва и нова услуга - Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало единствено да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected].

Билети за всички събития в клуба ще бъдат продавани само на място.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB през октомври може да намерите на формалната страница в Фейсбук, както и на yaltaclub.com
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР