Когато става въпрос за изграждане на сериозни взаимоотношения и двамата

...
Когато става въпрос за изграждане на сериозни взаимоотношения и двамата
Коментари Харесай

5 знака, че мъжът не търси сериозна връзка

Когато става въпрос за създаване на съществени взаимоотношения и двамата сътрудници би трябвало да са подготвени за това, както и да го желаят. Много пъти обаче има разминаване сред желанията на дамата и на мъжа.

Ако сте от дамите, които желаят сериозна връзка, би трябвало да давате от времето и вниманието си единствено на мъже, които желаят същото. Много пъти обаче дамите са привлечени от мъже, които изпращат смесени сигнали. Все отново те могат да бъдат доста харизматични и умеят да манипулират. Формират се някакъв тип връзки, които обаче не дават отговор на главната потребност – съществено и отдадено обвързване.
Как може по-лесно да разпознаете мъжа, който не търси сериозна връзка? Той заобикаля сериозните диалози
Мъжът, който няма съществени планове към вас, ще заобикаля диалозите, в които това може да си проличи ясно. Той се стреми да поддържа всички диалози леки и занимателни. Много типично е да каже, че „ не желае да прибързва и по-добре просто да видите по какъв начин ще се развият нещата посред ви “. Това е метод да избегне въпросът за съществено обвързване, само че да бъде с вас и да се радва на вашата компания. От сходен вид мъж не очаквайте и да ви задава прекомерно дълбоки и персонални въпроси, с които в действителност може да ви опознае.
Той дефинира по кое време ще се срещате
Мъжете, които не желаят да се обвързват, не са подготвени да създадат място в живота си за която ѝ да е жена. Ето за какво те са тези, които дефинират по кое време ще се състоят срещите. Много евентуално е да получавате импулсивни известия в последната минута. И въпреки това от време на време да е занимателно, в случай че един мъж не цени вашето време, той няма съществени планове.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР