Когато става въпрос за Холивуд, мъжете, които се срещат с

...
Когато става въпрос за Холивуд, мъжете, които се срещат с
Коментари Харесай

6 звездни двойки, при които възрастта е в полза на дамите

Когато става въпрос за Холивуд, мъжете, които се срещат с много по-млади от тях дами, са доста. Леонардо ди Каприо е прочут със забележителната разлика в годините на него и приятелките му. Това като че ли е обикновено и общоприето. Когато обаче става въпрос за жена, която е по-възрастна от мъжа си, обществото напълно не реагира толкоз добре. Нито в Холивуд, нито тук. Но по кое време любовта ни е питала в кого желаеме да се влюбим? 

Шакира и Жерар Пике 

Разликата във възрастта им е 10 години - Шакира е на 43 години, а Жерар - 33. Започват да се срещат през 2010 година, откакто се срещат на снимачната площадка на нейния видеоклип към песента Waka Waka. В момента двамата имат две деца - шестгодишният Милан и четиригодишният Саша. Между другото Шакира и Жерар са родени и на една и съща дата - 2 февруари, тъй че разликата във възрастта им е тъкмо 10 години. 



Приянка Чопра и Ник Джонас

Те са една от най-известните двойки и още веднъж с възрастова разлика от 10 години. Доста нескончаем интервал от време двамата бяха " нападани " в обществените мрежи заради тази причина, само че връзката им устоя на отрицателните мнения и като че ли стана по-силна отвсякога. Ник Джонас не е крил, че харесва по-възрастни от него дами, тъй че годините на Приянка несъмнено не го тормозят, а дори в противен случай. 



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР