Когато става въпрос за франчайзи, винаги има вероятност да се

...
Когато става въпрос за франчайзи, винаги има вероятност да се
Коментари Харесай

Трансформърс 2“ е ужасен филм: Майкъл Бей

Когато става въпрос за франчайзи, постоянно има възможност да се натъкнете на някоя гнусота по пътя. Макар че публиката може да е нетърпелива да види звезди като Пийт Дейвидсън, Антъни Рамос и Марк Уолбърг в идния филм " Трансформърс ". В същото време някогашният режисьор на франчайза Майкъл Бей споделя най-големите си забележки за времето, прекарано с филмите за " Трансформърс ". В неотдавнашно изявление за Empire фенът на екшъна си спомни за времето, прекарано в основаването на втория филм " Трансформърс ", като го назова " нелепост " основно поради стачката на сценаристите.

Това не е първият път, в който Майкъл Бей споделя цялостното си омерзение от метода, по който се е получил вторият филм за " Трансформърс ". Всеки път той повдига въпроса, като хвърля по-голямата част от виновността върху стачката на сценаристите. Режисьорът си спомня за забързания креативен развой за него и останалите членове на екипа, като си спомня, че " стачката на сценаристите настъпваше бързо и мощно ".

Знаейки, че прекъсването на работата се задава на хоризонта, той разкрива, че сюжетът е бил съединен единствено за три седмици.

Макар че екшънът е сполучлив в боксофиса и събира 836,3 млн. $ при бюджет на продукцията от към 210 млн. $, заглавието значително е жигосано от публиката и рецензията. В момента вторият филм на Майкъл Бей за изменящия се свят на " Трансформърс " е на Rotten Tomatoes с ужасните 20% от рецензията. Това е ужасно ниска цифра за дълго чаканата втора глава от историята с присъединяване на Шая Лабъф и Меган Фокс, филмът ще остави диря за това по какъв начин Бей ще оформи останалата част от времето си отпред на франчайза.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР