Когато става въпрос за безопасно максимизиране на възвръщаемостта на вашите

...
Когато става въпрос за безопасно максимизиране на възвръщаемостта на вашите
Коментари Харесай

12 краткосрочни компактдиска с най-високи проценти

Когато става въпрос за безвредно максимизиране на възвръщаемостта на вашите спестявания, нормално имате две положителни варианти: високодоходни спестовни сметки и депозитни документи (CD). И двата разновидността имат своите евентуални преимущества и дефекти, несъмнено - само че защото високодоходните спестовни сметки имат променливи проценти, те може да не са най-хубавите разновидности в една несигурна стопанска система, като тази, която претърпяваме през днешния ден. В края на краищата, в случай че лихвените проценти паднат, евентуалните облаги от вашите спестявания ще отидат с тях.

Но в случай че поставите парите си в CD, обезпечено ще спечелите същия лихвен % за целия CD период — без значение какво се случва с по-широката тарифна среда. И до момента в който в множеството случаи би трябвало да се съгласите да заключите парите си за целия период (или да платите наказателна клауза за предварително теглене), този обезпечен % може да бъде превъзходен метод да печелите непрекъсната възвръщаемост на парите си.

Има и необятна гама от условия на CD, от които да избирате, приблизително от няколко месеца до няколко години. В една естествена стопанска система по-дългосрочните компактдискове нормално оферират по-високи проценти от компактдисковете, които падежират след няколко месеца. Но сега APY на краткотрайните компактдискове са приблизително доста по-високи от дълготрайните компактдискове, тъй че е превъзходен миг да се възползвате от това, което оферират.

Започнете да проучвате своите най-доходоносни CD варианти тук.

12 краткотрайни компактдиска с най-високи цени

Ако търсите кратковременен компактдиск с висок APY, вариантите по-долу оферират някои от най-високите налични тъкмо в този момент:

3-месечни компактдискове

TotalDirectBank — 5,66% APY: Изисква се най-малък депозит от $25 000 посредством ACH, с цел да отворите този компактдиск. Санкцията за ранно изтегляне е един месец рента. Dow Credit Union – 5,65% APY: За да отворите този компактдиск, има условие за най-малък депозит от $500. Санкция за ранно изтегляне може също да бъде приложена, в случай че изтеглите парите си преди падежът на компактдиска. Bayer Heritage Federal Credit Union – 5,65% APY: Този компактдиск изисква най-малък депозит от $100 за отваряне. Ако изтеглите парите си по-рано, наказването е извоюваният дял върху общата главница на документа или дивиденти за един месец върху изтеглената сума (което от двете е по-малко). Популярна директна банка — 5,10% APY: Изисква се забележителен най-малък начален депозит от $10 000 с цел да отворите този компактдиск. Санкцията за предварително изтегляне е 89 дни елементарна рента.

6-месечни компактдискове

TotalDirectBank — 5,76% APY: Изисква се най-малък депозит от $25 000 посредством ACH, с цел да отворите този компактдиск. Санкцията за ранно изтегляне е един месец рента. Credit Human Federal Credit Union — 5,75% APY: Можете да отворите този компактдиск с най-малък депозит от $500. Въпреки това се постанова глоба за предварително изтегляне. USAlliance Financial – 5,75% APY: Този компактдиск има условие за най-малък депозит от $500. Ако изтеглите парите си по-рано, ще бъде наложена наказателна клауза.

1-годишни компактдискове

Credit Human Federal Credit Union — 6,00% APY: Можете да отворите този компактдиск с най-малък депозит от $500. Въпреки това се постанова глоба за предварително изтегляне. Lending Club — 5,65% APY: Този компактдиск има условие за най-малък депозит от $2500, само че няма месечни или начални такси. Санкцията за ранно изтегляне на този компактдиск е 90 дни рента. Спестявания на самун — 5,60% APY: Има условие за най-малък депозит от $1500 за този компактдиск, само че без месечни или начални такси. Санкцията за предварително изтегляне е към шестмесечна рента върху този компактдиск. BMO Alto — 5,50% APY: Този компактдиск няма условие за най-малък депозит и месечни или начални такси. Има наказване за предварително изтегляне от шест месеца рента, в случай че изтеглите парите си преди падежът на CD. Barclays — 5,50% APY: Не се изисква най-малък начален баланс или депозит, с цел да отворите този компактдиск, само че в случай че изтеглите парите си по-рано, можете да платите наказателна клауза за предварително изтегляне.

Разберете какъв брой можете да спечелите с най-хубав компактдиск през днешния ден.

Изводът

Ако желаете обезпечена възвръщаемост на вашите спестявания, компактдиск може да бъде превъзходен вид за разглеждане. И в случай че не сте подготвени да заключите парите си в по-дългосрочен проект, днешните високи ставки за краткосрочни компактдискове могат да обезпечат щастлива среда. Все още ще печелите най-голям % от вашата инвестиция, само че също по този начин ще имате достъп до парите си в границите на няколко месеца или по този начин, според от периода, който изберете. Просто не забравяйте да си напишете домашното, преди да вземете каквото и да е решение — и бъдете сигурни, че можете да оставите парите си подадени в сметката за целия период. В противоположен случай можете да платите наказателна клауза, която заличава част или цялата рента, която сте спечелили по сметката си.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР