Когато става дума за физическите характеристики, които потенциалният партньор трябва

...
Когато става дума за физическите характеристики, които потенциалният партньор трябва
Коментари Харесай

Какъв е идеалният ръст на потенциалния ни партньор

Когато става дума за физическите характерности, които евентуалният сътрудник би трябвало да има, хората, става известно, имат постоянно мнение за един съответен аспект - а точно, височината. Проведени са даже редица изследвания по въпроса, които преглеждат желанията на хората във връзка с височината на сантименталните си сътрудници. И са открити някои забележителни разлики сред мъжете и дамите.
 Ракът, високите хора и връзката сред височината и болестта
Лоша вест за високите хора

Как височината въздейства на здравето

В едно от последните по въпроса, интернационален екип се допитва до 500 души на възраст сред 15 и 77 години от Канада, Куба, Норвегия и Съединени американски щати. Участниците са били запитани за желанията им във връзка с растежа при краткосрочни и дълготрайни връзки.

За задачата са им показани елементарни рисунки на мъжки и женски тела с обозначени височини и са помолени да изберат желания от тях растеж за сътрудник. Участниците имат право да изберат и няколко отговора, в случай че считат, че разнообразни разновидността на растеж биха били еднообразно желани за тях. Но това се случва в дребна част от случаите - едвам 2,6%.
 Снимка 622170

Средният на участниците мъже е 178 см, а на дамите - 165 см.

Според резултатите, излиза наяве, че мъжете приблизително избират дами, които освен са по-ниски от тях, само че и са с към 2,5 сантиметра по-ниски от междинния растеж за дамите - в съответните страни.

В същото време дамите желаят мъжете да са по-високи от тях, и то с 2-3 сантиметра повече от междинния растеж на мъжете.
 Снимка 622171

При мъжете се следи и любопитна разлика, когато става въпрос за краткосрочни и дълготрайни връзки - те избират по-дребни дами за краткосрочните, спрямо по-дългосрочните задължения.

Предпочитанията към физическия растеж се следи в доста разнообразни култури, само че преди този момент изследване не се знаеше дали желанията към растежа се трансформират според от продължителността на връзката.

А в този момент изненадващо се открива, че сходни стремежи съществуват, само че единствено що се отнася до височината на дамите, пишат откривателите в своята публикация, представени от IFL Science.
 Мила Кунис, Аштън Къчър и компликациите за актрисата при взаимното им общуване
Защо на Мила Кунис й е мъчно да живее с Аштън Къчър

Не този отговор чакахме

Все отново проучването има известни рестриктивните мерки, като обстоятелството, че са употребявани образни показа за височина, а не естествени взаимоотношения с действителни хора. Нещо, което евентуално води до разнообразни резултати. Освен това участниците са определени от едвам няколко на брой страни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР