Когато станем по-възрастни, често съжаляваме за възможностите, които сме пропуснали,

...
Когато станем по-възрастни, често съжаляваме за възможностите, които сме пропуснали,
Коментари Харесай

Изпуснати възможности: 6 неща, за които възрастните съжаляват

Когато станем по-възрастни, постоянно съжаляваме за опциите, които сме пропуснали, и за грешките, които сме позволили. Вместо да се фокусираме върху това, за което сме сбъркали в предишното, можем да се насочим към това, за което би трябвало да се погрижим през днешния ден, с цел да избегнем бъдещи неточности.

Това може да включва да вземем за пример да се ангажираме с нови планове, да се развиваме персонално и професионално, и да се грижим за взаимоотношенията си с другите.

Съжалението е една от тези страсти, които може да бъде доста мъчителна. Въпреки това, може да ни помогне да разберем какво сме създали неверно. Когато станем по-възрастни обаче, има неща, които не можем да променим и които може да ни накарат да усещаме страдание.

Изследванията демонстрират, че съжалението може да има огромно въздействие върху качеството на живот и даже върху здравето на индивида. Затова е значимо да разберем какво тъкмо ни кара да се усещаме по този начин и да се опитаме да го избегнем. За това може да бъдат потребни образците и опитът на по-възрастните хора.

Ето и кои са нещата, за които те най-често съжаляват. Вижте ги в нашата:



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР