Когато срещнете жена и се почувствате свързани с нея, естественото

...
Когато срещнете жена и се почувствате свързани с нея, естественото
Коментари Харесай

15 въпроса, които едно момиче задава, когато те харесва и иска да бъдете заедно

Когато срещнете жена и се почувствате свързани с нея, естественото ви предпочитание е да я видите още веднъж. Но по какъв начин да разберете, че тя е заинтригувана? Езикът на тялото приказва доста, също така има въпроси, които тя ще зададе, в случай че ви харесва, просто би трябвало да знаете какво да търсите. Като се вслушвате във въпросите ѝ, можете да откриете признаци на нейната обвързаност.

Ако едно момиче ви харесва, ще желае да беседва с вас колкото се може повече. Затова то може да ви зададе доста въпроси - от съществени със прикрит смисъл до елементарни, които ѝ дават мотив да беседва с вас. По-долу са прегледани някои от тези въпроси и какво могат да значат:

1. Как се казваш?/Какъв е телефонният ти номер?

Да ви попита за името ви е един от главните въпроси, които тя ще ви зададе, в случай че ви харесва, изключително в случай че преди малко сте се срещнали. В края на краищата момиче, което не се интересува от вас, няма да си направи труда да научи името ви. То ще ви пренебрегва или ще ви заобикаля. Момиче, което ви харесва, може да ви попита и за номера ви. Това демонстрира, че тя се интересува от вас и желае да има повече контакт с вас.

2. Много въпроси за това кой сте

Момичето, което ви харесва, ще желае да научи повече за вас. Тя ще ви зададе доста въпроси за вашия генезис, възраст, работа, обичана храна, вяра и други Тези въпроси значат, че тя се интересува и желае да ви опознае по-добре. Въпросите също по този начин са положително начало на диалог. Тя може да ги зададе, с цел да продължи да приказва с вас.

3. Коя зодия си?

Това е един от въпросите, които момичето задава, когато ви харесва. Може да наподобява необичайно, само че някои хора мерят сантименталната съгласуемост със зодиакалните знаци. За други зодията е метод да схванат по-добре сантименталните си ползи. Така или иначе питането за зодиакалния знак е голям намек, че момичето се интересува от вас.

4. Искаш ли да ти купя пиво?

Мъжете не са единствените, които купуват напитки на дамите, които харесват, момичетата също го вършат. Така че идващият път, когато момиче, което харесвате, ви предложи да ви купи пиво, това може да значи, че ви харесва. Въпреки това пазаруването на пиво може да е и другарски жест, изключително в случай че сте в огромна група.

5. Как си?

Да попитате някого за неговото благоденствие може да бъде знак за интерес и обвързаност. То може да бъде и ледоразбивач за започване на диалог. Момиче, което постоянно ви пита по какъв начин сте, може да се интересува от вас и да търси освен това. При това " Как си? " е общоприет вежлив привет измежду другари.

6. Как мина денят ти?

Този въпрос е вежлив жест за привет. Но в случай че едно момиче непрекъснато ви пита по какъв начин е минал денят ви, това е зелен байрак, че ви харесва. Тя ще зададе този въпрос, тъй като се тормози за вас или тъй като това е по-малко несръчен метод да стартира диалог и да ви накара да говорите с нея.

7. Виждаш ли се с някого?

Въпросът дали се срещате с някого е един от главните въпроси, които момичето задава, когато ви харесва. Това значи, че тя се интересува от вас и желае да знае дали сте разполагаем. Тя желае сериозна връзка с вас и също по този начин ще спомене, че е свободна, с цел да ви уведоми, че е разполагаем.

8. Какви качества искаш да има индивидът до теб?

Това е един от най-важните въпроси, които едно момиче може да зададе на момче, което харесва. Това може да значи, че тя се интересува от вас и дискретно желае да разбере дали е ваш вид. Понякога въпросът за вашия вид може да бъде и вежлив метод за започване на диалог сред другари. Също по този начин тя може да пита за другар, с който желае да ви запознае.

9. Какво е мнението ти за...?

Ако момичето, което харесвате, ви пита за мнението ви, това може да има доста разнообразни позитивни смисли. Първо, това демонстрира, че тя почита и цени препоръките ви, което е добър знак. Също по този начин може да е мотив да приказва с вас за разнообразни неща. Да желае мнението ви за облеклата си или прическата си е явен знак за интерес. Това е изключително годно, когато тя постоянно трансформира стила си, с цел да се приспособи към отговорите, които ѝ давате, което е знак, че желае да ви впечатли.

10. Искаш ли да се забележим?

Поканата да излизате е един от главните подмятания, които едно момиче ще даде, когато ви харесва. Това е изключително годно, когато тя ви моли да излизате уединено с нея и да се впускате в завършения, почтени за среща, като гледане на филми, вървене на кафе или обяд, пикници, походи и други Също така поканата за излизане може да бъде предпазлив метод да поискате да излезете на среща.

11. Какви са хобитата/интересите ти?

Ако едно момиче ви харесва, то ще желае да научи повече за вас, доколкото е допустимо. Ето за какво питането за занимания и ползи може да бъде още един знак, че тя си пада по вас. Тя може също по този начин да попита за тях, с цел да разбере дали имате сходни занимания и ползи, на които можете да се наслаждавате дружно.

12. Каква е най-голямата ти пристрастеност?

Питането за вашите пристрастености е още един намек, че тя се интересува от вас. Тя желае да ви опознае по-дълбоко и да разбере какво ви движи. Тя също по този начин свободно ще показа своите пристрастености с вас, с цел да можете да научите повече за нея.

13. Разкажи ми за семейството/приятелите си

Ако момичето, което харесвате, ви пита за приятелите и фамилията ви, това значи, че ви харесва. Това демонстрира, че тя е вложила в живота ви и желае да знае повече за него. Ако поиска да се запознаете с тях е голям знак, че тя има предпочитание за връзка с вас и желае да знае по какъв начин ще се впише във вашия обществен кръг.

14. Какви за проектите ти за в бъдеще?

Момиче, което желае връзка с вас, изключително дълготрайна, ще желае да знае къде се вписва във вашето бъдеще. Тя може да зададе доста въпроси за вашите проекти, в това число за брак, кариера и деца. По същия метод тя ще показа своите проекти с вас, с цел да ви даде визия къде бихте могли да се впишете в нейния живот.

15. Харесваш ли ме?

Това е явен въпрос, който едно момиче ще зададе, когато е влюбено във вас. Това е нейният метод да ви каже, че има усеща към вас и желае освен това, по тази причина ви пита дали желаете същото. Възможно е също по този начин тя да подозира възприятията ви, само че да не изпитва същото към вас и да не желае да ви разочарова. Ако се чудите какво да вършиме, в случай че някое момиче ви попита дали го харесвате, би трябвало да ѝ отговорите почтено. Кажете ѝ дали се интересувате от нея и вижте накъде ще тръгнат нещата. А в случай че не я харесвате, дайте ѝ внимателно да разбере, че я виждате единствено като другарка.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР