Когато сме гости на сватба, няколко важни фактора правят избора

...
Когато сме гости на сватба, няколко важни фактора правят избора
Коментари Харесай

Какво да облечем, когато сме поканени на сватба?

Когато сме посетители на женитба, няколко значими фактора вършат избора на тоалет приятна, само че и комплицирана задача.

Нужно е да си проличава, че сме се постарали, визията ни да излъчва тържественост. Няма нищо по-лошо от това да се появиш леко неглиже в най-щастливия ден на една двойка, за който са хвърлили толкоз време, старания и пари. Не бива обаче да сме очебийно екстравагантни, нито да привличаме прекалено много внимание върху себе си, тъй като въпреки всичко най-специална в този ден би трябвало да се усеща булката.

По същата причина белият цвят е безусловно неразрешен за гостенките. С дантелените тоалети в екрю или доста ярко розово също поемате риск, по тази причина ги избягвайте. А на какво да заложите? Ще ви ориентират съвършено тези осем правила.

1. Ако ще играете на несъмнено, облечете рокля

Съвсем задоволително е да се появите с косюм и ефектна риза, или с копринена блуза и обемна пола, да вземем за пример. Но в случай че ви затруднява това да измислите съвършената композиция, заложете на сантиментална публична рокля. Винаги е добър избор за женитба.

 Какво да облечем, когато сме поканени на женитба?

2. Не носете нищо прекомерно късо

Би било демонстрация на пренебрежение към булката и към мотива. Независимо от това какъв брой хубава фигура имате, три-четири пръста над коляното е най-късото нещо, което можете да си позволите и въпреки всичко да изглеждате елегантно.

3. Цветната дантела постоянно е подобаваща

Тази материя е прелестен избор за сантиментален мотив като сватбата. Можете да изберете рокля или пола от дантела, както и дреха с дантелени детайли.

 Какво да облечем, когато сме поканени на женитба?

4. Да, можете да носите черно

Дълго време черният цвят се приемаше за демонстрация на неприятен усет от страна на дамите, поканени на женитба. В последно време обаче настройката е по-демократична. Единствено би трябвало да се погрижите да внесете цветна шеговитост благодарение на аксесоарите – клъч, обувки, обици.

5. Задължително дребна чантичка

Не единствено за женитба, само че и за всеки церемониален мотив обемните чанти са безусловно несъответствуващи. За случая изберете нещо малко и изтънчено, в което да поберете единствено най-нужните си движимости като телефон, малко пари в брой, червило.

 Какво да облечем, когато сме поканени на женитба?

6. Обувките би трябвало да бъдат и комфортни

Задачата е малко комплицирана по принцип, тъй като желаете обувките ви да са елегантни и секси и да се вписват добре в празничната визия. Но помислете и за това, че ще бъдете на крайник часове наред по време на ритуалите, а по-късно часове наред ще желаете да танцувате. Затова пробвайте модели на немного висок ток, с комфортна извивка. А за какво не и богато украсени пантофки? Съветваме ви обаче да избягвате чехлите, които са доста неуместни за танци и непрекъснато ще се изхлузват от краката ви.

7. Помислете с какво да покриете раменете си в църквата

По време на църковния обред е неуважително да стоите с голи плещи, надълбоко деколте или мощно изрязан тил. Носете си връхна дреха или, в случай че времето е горещо, шал, с който да се наметнете.

 Какво да облечем, когато сме поканени на женитба?

8. Ако имате съществени съмнения, попитайте булката

Понякога не сме сигурни тъкмо какъв вид празненство си показва булката. Дали си мечтае за доста изискана и обилна женитба, на която гостите да са с дълги рокли и блестящи бижута? Или избира всичко да наподобява оптимално естествено, на гостите да им бъде комфортно и да се забавляват? Попитайте я напряко – по този начин има най-малък риск да се появите, изглеждайки несъответстващо.

Още от Дрескод:

Какви обувки да изберем за другите рокли и поли

Как да изглеждате необикновено стилни с малко пари

Летни рокли за всеки вид фигура

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР