Когато си във властта естествено, че можеш да постигнеш повече

...
Когато си във властта естествено, че можеш да постигнеш повече
Коментари Харесай

Волен Сидеров разкри колко ще издържи правителството и коалицията на ГЕРБ с Патриотите

Когато си във властта естествено, че можеш да постигнеш повече за политиките, които искаш да постигнеш, тъй като в съпротива е мъчно. Това съобщи водачът на " Атака " и началник на парламентарната група на Обединените патриоти Волен Сидеров пред Би Ти Ви.

Запитан какъв брой назначения има във властта на Атака, Сидеров съобщи, че нито едно не е непосредствено от партията, само че пък има зам.-министри, които са от квотата на " Атака ". Според Сидеров икономическият министър излъчен от " Атака ", Емил Караканиколов се оправя доста добре, в това число и с изкуствено раздуханите кавги.

Сидеров разяснява и съдружния си сътрудник и вицепремиер Валери Симеонов, като го отбрани за всичко, което прави. " Имаше доста мнения за това дали би трябвало да върви на инспекции на морето, само че видяхте, че нещата станаха по-бързо. За страдание има институции, които имат потребност от ръгване ", съобщи още водачът на " Атака ".

За това какъв брой време ще издържи обединението сред Патриотите и тази с премиера Борисов, Волен Сидеров съобщи, че съгласно него няма причина да се стига до оставки. Ако въпреки всичко Борисов реши да подаде такава, то той би трябвало да съветва това с " Обединени патриоти ", както е контрактувано.

За поискания " ремонт " на Патриотите от властта от страна на Движение за права и свободи, Сидеров съобщи, че партията на Мустафа Карадайъ приказват тези неща, просто тъй като няма какво друго да кажат. " Никой няма проблеми с нас, нито в Европа, нито някъде другаде по света. Движение за права и свободи не могат да преглътнат обстоятелството, че не са трета политическа мощ и не са те балансьорите ", съобщи Сидеров. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР