Когато си син на Дейвид Бекъм, няма как да не

...
Когато си син на Дейвид Бекъм, няма как да не
Коментари Харесай

Одобрява ли Виктория Бекъм новата си снаха

Когато си наследник на Дейвид Бекъм, няма по какъв начин да не ти върви с дамите. Въпреки че е единствено на 17, Ромео към този момент върви решително по стъпките на по-големия си брат Бруклин, който неотдавна се сгоди (и май към този момент е и женен).
 Ромео Бекъм - синът на Дейвид Бекъм с многото оферти за брак
Синът на Дейвид Бекъм с многото оферти за брак

Когато всички желаят Ромео за брачен партньор

На тинейджърът несъмнено не му липсват обожателки, което си проличава и от мненията под фотосите му в обществените мрежи. Но, за тяхно голямо страдание, сърцето на Ромео също към този момент е заето . За изненада или не - от хубав модел.

Според информация в медиите, Ромео и красивата Миа Реган са дружно от месец май предходната година . В последните седмици пък общите им фотоси в обществените мрежи зачестиха.

на Авг 15, 2020 в 7:10 PDT

И това става на фона на новината, че гаджето на сина на Виктория Бекъм е новото рекламно лице на нейната фешън линия . Спайската даже показа няколко фрагмента с възможната си бъдеща снаха, облечена в облеклата й, в своя профил. А от това по-ясно утвърждение няма по какъв начин да чакаме...

на Авг 15, 2020 в 4:06 PDT

Очевидно, тъкмо както Никол Пелц, по този начин и Миа елементарно е съумяла да влезе под кожата на госпожа Бекъм . Нейната уязвимост към моделите пък изобщо не ни изненадва и явно тя няма нищо срещу децата й да се обвържат съществено точно с представителки на този бизнес, предава Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР