Когато си публична личност, знаеш че всяка издънка и странна

...
Когато си публична личност, знаеш че всяка издънка и странна
Коментари Харесай

Чалгарки показват бельо и срамотии на сцената! Рекордьор е Камелия

 Когато си обществена персона, знаеш че всяка издънка и странна преживелица става известна и остава незабравена. Певицата Деси Добрева е най-пресният образец, че издънки се случват и на най-примерните. Изпълнителката призна, че се е появила гола в заведение, като от горната страна имала единствено един шлифер.

В концепцията си да изненада обичания си по това време Деси избрала да се появи пред тях единствено по връхна дреха. За нейно злощастие той самият спретнал изненада - вечерят ресторант. Наложило се през цялото певицата да стои по шлифер и да упорства, че няма да го съблече.

Сексапилната фитнес икона и рапърка Анн-Джи се сблъсква с сходен куриоз по време на присъединяване в Стара Загора преди две години. Певицата се появява на сцената в ефектна настояща златиста рокля, крепяща за тялото й  само с тънка презрамка. В един миг  презрамката се скъсала още след първата ария. За благополучие Анн-Джи бързо се усетила какъв ще бъде срамният процес на обстановката и ловко задържала роклята преди да падне и да я остави гола пред публиката.

Изпълнителката сляза от сцената, закрепила тоалета, само че при повторното си качване обаче роклята стартира да се разпада още по-заплашително. В последна сметка рапърката се преоблякла с друга рокля преди да разкрие своята гола фитнес фигура.

Звездите на лекия род постоянно разкриват малко повече от нужното пред публиката. На първо място несъмнено се нарежда Камелия, която несъмнено не се срами от голото си тяло. От години тя поства фотоси от плажа, където се пече. както майка я е  родила, излиза на терасата си без облекла, и даже придърпва така и така късите рокли, с цел да показва неналичието на целулит. Зърната на изпълнителката са се показвали на сцената повече от десетки пъти, само че това не безпокои скандалната хала.

Много певици от гилдията са си показвали и бельото, като измежду тях са Емануела, Райна и Андреа, на която сходни гафове изобщо не са непознати.

ДесиСлава имаше нещастието да покаже една  идея повече от своите колежки по време на осъществяването си на концерта " 14 години Планета “. При всяко придвижване дантеленото долни дрехи на Деси се появяваше на показ, само че това не е скандалната вест за изпълнителката. По средата на нейната изява за злощастие бикините й се извъртяха по доста злощастен начи.

Сузанита също не е непозната на провокацията и абсурда. Миналата година тя лъсна в профила си в инстаграм по гърди. Скандалното видео беше несъмнено от младата звезда като неволна неточност, написа " Телеграф “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР