Когато си е купувал Цветан Цветанов апартамента, или другите министри,

...
Когато си е купувал Цветан Цветанов апартамента, или другите министри,
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Цветанов е достатъчно силна фигура и ще си има мястото и позицията, без да е първи в ГЕРБ

Когато си е купувал Цветан Цветанов жилището, или другите министри, дали някой ги е предиздвикал? Когато си на такава позиция, би трябвало да си правиш обикновена сметка. Не може да вземем за пример служители, които би трябвало да живеят на заплата, да вървят с костюми за по 3, 4 хиляди лв., или да караш коли за хиляди, сподели в предаването "Офанзива с Любо Огнянов”, политическият пи-ар Нидал Алгафари.

Когато си в политиката, не можеш единствено да търсиш, че някой те е натопил. Трябвало е да мислят, преди да си вършат покупко-продажбите. Когато хората са във властта, позволяват неточности и в този момент дали ще избухне нещо преди два месеца или в този момент, постоянно ще има нещо, което да излезе нескрито. На опозицията това й е работата- да търси. Аз мисля, че в този момент от ГЕРБ би трябвало да извадят покупко-продажби с жилища, тъй като доста от опозицията живеят в доста хубави жилища. Има доста неща, които могат да се появят, само че в случай че тръгнем на тази махленска история, ще стане доста грозно. С този голям медиен интерес и бълването във Facebook, закриваме значимите неща. Всяко знамение е за 3 дни- минава и отпътува. Хората по нашите географски ширини, имат злоба и доста ги е гняв като съседа му има по-хубав апартамент, или кара по-хубава кола и това ги пали, сподели още той.

Аз считам, че Цветан Цветанов е задоволително мощна фигура и ще си има мястото и позицията, без да е първи в ГЕРБ, или в Народното събрание даже. Вместо да се занимава да тича да види на всеки сърдитко какъв му е казуса, ще се занимава с избори. Това, което направиха в ГЕРБ е доста огромен жест, само че за мен в случай че ще подаваш оставка, би трябвало да излезеш от политиката, а Цветанов ще бъде доста огромна фигура на изборите, съобщи още Алгафари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР