Когато се присъедини към футболния клуб Ал-Насър Кристиано Роналдо доста

...
Когато се присъедини към футболния клуб Ал-Насър Кристиано Роналдо доста
Коментари Харесай

Райската ваканция на Кристиано Роналдо с четирите му деца

Когато се причисли към футболния клуб Ал-Насър Кристиано Роналдо много постоянно споделяше моменти от приспособяването си към новия си живот в Саудитска Арабия в обществените мрежи. И макар че от този момент към този момент измина повече от година, футболистът явно не стопира да открива нови прелестни места в страната.
 Коледата на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес и за какво всички им се подиграват
Защо всички се подиграват на Кристиано Роналдо

Елхи и дарове

В Instagram профила си  е споделил фрагменти от последната си отмора, която е прекарал дружно със фамилията си. Във видеото на фона на песента " Kiss of Life " на Шаде, го виждаме да се разхожда по плажа за ръка с четирите си най-малки деца - шестгодишните близнаци Ева и Матео, шестгодишната Алана и едногодишната Бела.

" Близо до парадайса ", написа в описанието 39-годишният футболист. В поста си е отбелязал и St. Regis Red Sea Resort - първокласният хотел, в който е отседнал дружно със фамилията си, от което излиза наяве, че са прекарали ваканцията в Саудитска Арабия.

Най-големият наследник на  - 13-годишният Кристиано-младши очевидно не е бил на почивката. Само преди няколко седмици обаче футболистът показа фрагменти с него. По общите им фотоси във фитнеса проличава, че тъкмо както татко си, Кристиано-младши поддържа форма.

Половинката на футболиста -  също е качила видео на стори в своя Instagram, на което демонстрира басейна на първокласния курорт. Освен това е добавила изложение, в което написа, че да гледа фрагментите на Роналдо с разходката му по плажа ръка за ръка с децата им, са " фантазия ".
 Джорджина Родригес без Роналдо на 30-я си рожден ден
Джорджина Родригес без Роналдо на 30-я си рожден ден

Къде, по какъв начин и с кого го означи инфлуенсърката

По всичко проличава, че години по-късно двойката е все по този начин щастлива и мощна дружно. През април 2022 година Кристиано и Джорджина минаха през сложен миг, когато изгубиха новородения си наследник, близнакът на Бела, напомнят People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР