Когато се появиха първите кадри на Блейк Лайвли от снимките

...
Когато се появиха първите кадри на Блейк Лайвли от снимките
Коментари Харесай

Великолепна!: Блейк Лайвли очарова отново в неочакван тоалет и ... сладкиш

Когато се появиха първите фрагменти на Блейк Лайвли от фотосите на кино лентата " It Ends With Us ", почитателите бяха настръхнали от обстоятелството, че тоалетите ѝ не дават отговор на това, което си представяха, че ще носи героинята ѝ Лили Блум.

През уикенда обаче Блейк потвърди, че обича щурите облекла тъкмо толкоз, колкото и героинята, която пресъздава. 36-годишната Блейк показа в Instagram поредност от фотоси и видеоклипове, на които прави сладкиш - и въпреки сладките лакомства, които подготви, да наподобяват прелестно, почитателите бяха очаровани от цветното ѝ облекло.
               

Майката на четири деца съчета жилетка в тъмносиньо и лилаво с плаваща розова пола на шарки, чанта Chanel и чифт розови мокасини Louboutin, а косата ѝ беше дълга и разпусната на талази в жанр нимфа - и почитателите се радваха на ансамбъла ѝ.

" Откъде са ти розовите обувки?!? Разкошни са " , съобщи един от почитателите.

" Това облекло!! Великолепна!!! " , добави различен.
               

Изборът на дамска чанта Chanel придаде на тоалета на Блейк предразполагащо лъчение, като доста почитатели я съпоставиха с героинята ѝ от " Сплетница ", Серена Ван Дер Уудсен. " Тя безусловно е Серена Ван Дер Уудсен ", разяснява един от тях, а различен почитател означи: " Добре пристигнала назад, кралица Серена. "

Сестрата на Блейк, актрисата Робин Лайвли, се причисли към своята сестра за деня и даже позираха на обща фотография. 51-годишната Робин добави няколко коментара към фотосите, като написа: " Ти създаваш шедьовър, до момента в който аз нахално гълтам всичко, до което мога да се докопам " и : " Този ден беше същинска сбъдната фантазия. "

Въпреки че сред сестрите има 15-годишна възрастова разлика, те са извънредно близки, като в края на август Робин показа две очарователни техни фотоси в Instagram, с цел да отпразнува рождения ден на Блейк.
               

" Con amore siempre... L'amour you like crazy! Честит рожден ден, сладка сестричке! Ти правиш света ми по-щастливо място ", написа тя дружно със фотография на дуета в Париж и фотография от детството им.

Феновете харесаха фотографията, като написаха: " Красиви фотоси на теб и Блейк " и: " Вие двете изглеждате толкоз сладки. "

Робин е близка и със брачна половинка на Блейк - Райън Рейнолдс. Тримата участваха на събитие в чест на Райън, на което Блейк произнесе тирада за брачна половинка си, а Робин написа: " Той заслужава ВСИЧКИ похвали и благи думи, които по този начин елементарно се изсипаха от устата на хората довечера. Но никой не го сподели по-добре от сестра ми. "

Обожаваме близката им фамилна връзка!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР