Когато са забранени , къси шорти и твърде дълбоки разфасовки,

...
Когато са забранени , къси шорти и твърде дълбоки разфасовки,
Коментари Харесай

12-летни дрехи , които трябва да бъдат в гардероба на една жена след 45 години

Когато са неразрешени, къси къси панталони и прекомерно дълбоки разфасовки, дамата към момента има дузина способи да наподобява привлекателно.

Лятото е най-хубавото време на годината, с цел да потвърди на другите: жена след 45 години е красива! Събрали сме за вас дребен лист от летни неща, които ще ви оказват помощ да останете елегантна всеки ден.

1. Бели панталони

Въпреки добре познатия стандарт, че бял цвят цялостни, към момента ви призоваваме да носите бели панталони с дължина до глезена. Те съвършено се вписват към дамите от всички възрасти. Съгласни сме: белите панталони не са доста практични, само че са толкоз комфортни, леки и стилни!

2. Миди пола

Идеалната дължина на полата за дами, които е на 45 или повече години, е тъкмо под коляното. Погледнете в този момент известните камбани – тези стилове са предопределени за дами от всички възрасти. Само не забравяйте, че миди полата би трябвало да се носи с токчета.

3. Дънки

Дънки могат да се носят когато и да е на годината, в това число през лятото. Намирането на положителни дънки, когато към този момент не сте на 20 години, не е лесна задача, само че изпълнима. Потърсете типичен тъмносин модел със приблизително или високо повишаване. По-добре да са по елементарни, не стегнати, без прекомерно доста украса.

4. Обикновена тениска

Ако една тениска е елементарна и лека (бяла, бледосиня). Забранени смешни фотоси и странни надписи. Тениската би трябвало да бъде от високо качество, направена от пълен памук, в противоположен случай изображението ще наподобява на ниска цена.

5. Права светла пола

Разбира се, във вашия летен дрешник би трябвало да има класическа права пола. Черният цвят е непокътнат за есента и зимата, а през лятото и пролетта носим по-леки и по-топли нюанси: бежово, кафяво, кремаво, жълто. В допълнение, обърнете внимание на поли с тъп, леко видим щемпел.

6. Облечете роклята

Какво лято без цветна рокля? Нека да имате едно нещо: с акцент върху талията и разширена пола. Отпечатъкът не би трябвало да бъде огромен, само че и не дребен: цветя на меко пурпурно, синьо или прасковено фона ще създадат вашия образ необикновен. Нуждаете се от сантиментална и елегантна рокля, а не селска рокля.

7. Блуза

Горе с отрязани дребни ръкави и съблазнително деколте се вписва безусловно всякаде: комбинирайте го с бели панталони, миди пола, дънки или даже къси панталони. Добавете към изображението сандали с токчета – и ще бъдете неустоими.

8. Облечи ризата

Друга лятна дреха, която стилистите поучават да носят на всички дами над 45 години. Това е съвършен за летни разходки, екскурзии и даже работа. Гъвкави цветове – бяло или бежово, и не забравяйте за тъничък колан, който ще подчертае талията.

9. Дълга жилетка

Дългата жилетка образно трансформира фигура, крие огромни бедра и може даже да служи като опция на летния дъждобран. Просто комфортно и належащо нещо.

10. Приготвена рокля на излизане

Ако отивате в ресторант, на рожден ден с другар или планирате да прекарате цялата нощ на щерка или наследник на бала, ще ви би трябвало красива, елегантна, леко рокля. Нежната дантела, късите ръкави и истинските елементи в региона на талията акцентират достолепието на фигурата. Изберете цвета на роклята по ваш усет: всеки чист цвят от бяла до тъмна череша.

11. Класическо яке

Елегантният блейзър е наложителен на 25, на 45, и на 65, и като цяло постоянно! Тя няма да излезе от мода и няма да престане да бъде най-универсалното нещо. Просто го постави върху раменете си, когато вятърът е на открито, и твоят облик е към този момент страховит.

12. Сандали с комфортна подметка

Пълното занемаряване на петите е най-страшното закононарушение против модата и стила (разбира се, ние не вземаме поради обстановката, в случай че носите токчета). Никой не ви приканва да ходите на двадесет сантиметрови токчета: много сладки сандали с постоянна подметка към 5-7 сантиметра.

Висококачествена, естествена кожа, доста комфортна, с цел да можете да минете с тях през целия ден. И без значение какво споделят злонамерените фенове на маратонки, жена с такава обувка се усеща 100 пъти по-уверена.

Абонирайте се за нашия уебсайт, с цел да не пропуснете най-интересното!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР