Когато през ноември 2021 започнаха снимките на сериала The Idol

...
Когато през ноември 2021 започнаха снимките на сериала The Idol
Коментари Харесай

Шокиращ нов сериал с Лили-Роуз Деп и The Weeknd, Холивуд е в потрес

Когато през ноември 2021 започнаха фотосите на сериала The Idol („ Идолът “), почитателите бяха във екстаз. Причината? Предстоящата поредност е управлявана от не една, а две нашумели звезди – актрисата и модел Лили-Роуз Деп и рапъра The Weeknd.

В допълнение на това, шоуто e продуцирано от HBO и режисирано от Сам Левинсън – същият звезден екип, който стои зад провокативния мегахит „ Еуфория “ (2019). Преди старта на плана основателите на The Idol ни увериха, че (подобно на „ Еуфория “) поредицата ще е секси и скандализираща по метод, който побутва фена към разсъждение. 

Виж още: Кайли vs Селена: за какво стана такава драма за едни вежди? 

Близо две години по-късно обаче наподобява, че предаването може и да не извърши тези обещания. Членове на екипа на сериала дефинираха сериала като… меко казано стеснителен. Според експозето на списанието еротичните подиуми в шоуто прекрачват границата на артистична провокация и са по-скоро стряскащи и неуместни. Всъщност един от източниците на публикацията, оповестена в Rolling Stone, даже дефинира продукцията като „ садистко порно “.

The Idol наблюдава историята на млада поп звезда (Лили-Роуз Деп), която стартира спекулация с прочут предприемач и водач на набожен фетиш в Ел Ей (The Weeknd). „ Визията на Сам Левинсън за предаването прилича сюжета на което и да е било насилническо порно, “ разяснява пред Rolling Stone неизвестен източник. „ Става дума за добре познатата извратена фикция, че дамата е измъчвана, само че се връща за още, тъй като ѝ харесва. “

Rolling Stone припомнят и обстоятелството, че за режисьор на The Idol в началото е назначена Ейми Сеймиц, която обаче след това бива заменена от Сам. Официалното прессъобщение на HBO по мотива гласи, че повода за тази смяна били креативен разлики. Според интервюираните членове от екипа на шоуто обаче, The Weeknd (който е измежду продуцентите на проекта) се тормозил, че Ейми насочвала сериала в „ прекомерно феминистка “ посока.

„ Първоначалната концепция бе The Idol да наблюдава историята на млада жена, изследваща сексуалността си, “ споделя източник на Rolling Stone. „ The Weeknd и Сам обаче тотално опорочиха тази визия и промениха сюжета по този начин, че поредицата да се трансформира в садистка фикция. “

Виж още: Пуснаха риалити за свалки с MILF-ове, резултатът ще ви шокира! 

Самата Лили-Роуз Деп, чийто персонаж е обект на множеството нецензурни подиуми в шоуто, се възпротиви на тези изказвания. „ Има редица аргументи, заради които считам Сам за най-хубавия режисьор, с който съм работила, “ отсече тя в прессъобщение, предоставено от HBO. „ Никога не съм се чувствала толкоз подкрепена и уважавана по време на креативния развой. През цялото време бях спокойна, че мнението и концепциите ми биват чути. “

The Weeknd пък на собствен ред разгласява в Twitter фрагмент от The Idol, в който героят му дефинира Rolling Stone като „ отживялост “. „ Обидихме ли ви, @RollingStone? “ гласеше описанието под поста. 

Много от почитателите му жигосаха сходно държание като неправилно, поради сериозността на отправените обвинявания. „ Статията на Rolling Stone визира тематики като полов тормоз и правата на дамите, “ отсече акаунтът @amifangirl в мненията. „ Дори и да не си склонен с изказванията им, това е нещо, с което не трябва да се шегуваш. “ Редица други консуматори се съгласиха и приканиха към протест на The Weeknd и шоуто като цяло.

Каква е истината за The Idol следва да разберем след премиерата на сериала през юни.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР