Когато преди 31 година Австралийската пожарна служба взима решение да

...
Когато преди 31 година Австралийската пожарна служба взима решение да
Коментари Харесай

Когато и българските пожарникари се съблекат

Когато преди 31 година Австралийската пожарна работа взима решение да прави календари със своите чиновници, приходите от които да са за благотворителни цели, никой не допуска, че те ще се трансфорат в подобен шлагер.
 Australian Firefighters Calendar 2024 - по какъв начин наподобяват австралийските пожарникари и каква е задачата им този път
Пожарникарите от Австралия още веднъж са тук... и са по-секси от всеки път

Изненадите на календара за 2024 година

Никой не е предполагал и, че единствено два дни след оповестяването на първи български календар с полуголи пожарникари, той ще бъде привършен за минути. " Календар с идея в поддръжка на благотворителна акция " Аз имам вяра и оказвам помощ " е дело на Варненската пожарна.

На дванайсетте фотоси обаче има пожарникари от цялата страна, а самите фотографии са дело на Деян Недялков. Тай споделя, че снимачният развой е бил динамичен, тъй като се е състоял в действителни пожарни служби по време на работния ден на пожарникарите.
 Снимка 641117

" Екипите непрекъснато се отзовават на сигнали ", споделя Недялков пред БНР, само че добавя, че е работил елементарно с пожарникарите, тъй като са изпълнителни и не са суетни. Тиражът на календара с българските пожарникари е 500 бройки, които към този момент са изчерпани.
 Снимка 641114

Най-вероятно обаче ще бъде допечатван, тъй като събраните дарения от продажбата му отиват за закупуване на животоспасяваща здравна инсталация и съоръжение на детска хирургия, и профилирана неонатална кола за спешна помощ за новородени бебета.
 Снимка 641115

може да бъде взет на място от пожарната във Варна на бул. " Сливница " 159 или посредством подаяние от 20 лева на банка: Юробанк България АД (Пощенска банка), IBAN: BG57BPBI79451069521301, BIC: BPBIBGSF, Титуляр: Сдружение " Аз имам вяра и оказвам помощ ", съображение: Дарение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР