Когато поръчката е направена към професионалисти и те имат достатъчно

...
Когато поръчката е направена към професионалисти и те имат достатъчно
Коментари Харесай

Ген. Ралчев обяви какво се е случило с килъра на Алексей Петров

" Когато поръчката е направена към експерти и те имат задоволително време за подготовка, мъчно ще се стигне до поръчителя. В множеството случаи изпълнителят или изчезва от България, или изчезва от белия свят.
Всичко по тематиката: Убийството на Алексей Петров 111
Във всички случаи това ще затрудни доста службите, защото опитите, които бяха правени обратно във времето върху Алексей Петров, демонстрираха, че той е двузначна персона ", това сподели някогашният чиновник в НСО ген. Румен Ралчев пред Bulgaria ON AIR.

Той проучва предходните опити за нападение и вероятните претекстове за убийството.

" Беше помощник на обособените служби, имаше опцията да контактува с повече хора от разнообразни прослойки и разнообразни етноси. Това му даваше опция да се добере до повече информация, което в дадени моменти също може да е една от аргументите за опитите, които се правеха и финалът, който постави точка на неговия живот ", разяснява ген. Ралчев.

Според него убийството не е било предизвестено. " Той беше доста внимателен във връзка с себе си. Прекалено доста се успокои.

Независимо, че беше наказан от последния атентат изпълнителят, а не поръчителят, защото това беше междинното звено, това не значи, че е вечно отрязана главата на ламята.

Там връщане на пари няма, има осъществяване на поръчка. Във всички случаи има някакво подценяване. Трудно е да се опази човек, когато има поръчка за него. Ако някой я долови той е в положение да се контракти ", съобщи някогашният чиновник в НСО, който е и масон.

По думите му службите не са имали предварителна информация за случая.

" Спокойствието, с което е тръгнал, демонстрира, че е бил убеден, че е в сигурност. А той в никакъв случай не можеше да бъде в сигурност ", на мнение е той.

" Случаят не може да се свърже с опита за нападение над Иван Гешев ", уточни ген. Ралчев. " Грешката беше на Алексей Петров, че той интензивно се зае да кара основния тогавашен прокурор да се отдръпна. Кой е Алексей Петров, че да каже на основния прокурор " отдръпна се "?

Той играеше или е повтарял думи, които са му поставени в устата, най-вероятно от обкръжението към него, което може би е вътре в играта по отношение на неговия край ", сподели още той.

Ген. Ралчев изясни при какви условия НСО охранява полиците ни. " Има тричленна комисия, която би трябвало единомислещо да се съгласи, че сигналът е изострен за даден настоящ политик или някогашен подобен ", добави той.

Овладяването на службите постоянно е била задача номер едно на тези, които са на власт, а задачите са прилепяне на опозицията, осведомително обезпечаване, въздействие в обществото и предотвратяване на свои фрагменти, настоя някогашният чиновник в НСО.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР