Когато по-рано тази година семейството му съобщи, че Брус Уилис

...
Когато по-рано тази година семейството му съобщи, че Брус Уилис
Коментари Харесай

Живот през стъклен параван - какво е ежедневието на Брус Уилис

Когато по-рано тази година фамилията му заяви, че Брус Уилис страда от рядка форма на деменция, която се развива прогресивно, феновете на артиста бяха в потрес. Ясно е, че той няма да снима повече филми, само че до каква степен обикновено може да продължи живота си?
 Брус Уилис година и половина след диагнозата деменция - по какъв начин продължава борбата му с заболяването
Година и половина след диагнозата - какво е положението на Брус Уилис

Ема Хеминг намерено за сложната борба с деменцията на артиста

Приятелят му и режисьор Глен Гордън Карън, с който 68-годишният артист е работил по известния през 80-те сериал " Агенция Синя луна ", споделя детайлности за това по какъв начин е Уилис в ново изявление за The Post.

Карън споделя, че след диагнозата се пробва по един път на месец да го посещава. " Не съм толкоз добър в това, само че опитвам да приказвам с него, както и със брачната половинка му. Опитвам се да остана част от живота му. "
 Снимка 630076

Режисьорът добавя, че има нещо доста шокиращо в заболяването на артиста. " Ако в миналото сте прекарвали време с знаете, че няма човек с по-голямо предпочитание за живот от него. Той обожаваше живота, събуждаше се всяка заран и се опитваше да го живее на цялостни обороти. Сега като че ли го следи през стъклен заслон. "

Глен Гордън Карън добавя, че Уилис е бил разпален четец и отделял доста време на книгите. " Сега не чете. Всички тези езикови умения са му отнети, само че към момента си остава Брус. " Режисьорът оповестява още, че " Агенция Синя луна "  вече е качен за стриймване в платформата Hulu. " Знам, че той е доста благополучен, че сериалът ще е наличен за хората, въпреки че не може да ми го каже. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР